Ελλάδα

Γρηγόρης Δημητριάδης: Με πρωτοβουλία του εφοδιάζεται με απινιδωτές η Αντίπαρος

Γρηγόρης Δημητριάδης: Με πρωτοβουλία του εφοδιάζεται με απινιδωτές η Αντίπαρος
Γρηγόρης Δημητριάδης: Με πρωτοβουλία του Γρηγόρη Δημητριάδη, Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, η Αντίπαρος θα εφοδιαστεί με τρεις νέους απινιδωτές. Μετά από σχετικό αίτημα του δημάρχου του νησιού, Αναστασίου Φαρούπου.

Με πρωτοβουλία του Γρηγόρη Δημητριάδη, Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, η Αντίπαρος θα εφοδιαστεί με τρεις νέους απινιδωτές. Μετά από σχετικό αίτημα του δημάρχου του νησιού, Αναστασίου Φαρούπου.

Οι απινιδωτές αναμένεται να τοποθετηθούν στην περιοχή του λιμανιού, την Αγία Μαρίνα, στον δήμο του νησιού καθώς στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου, σημεία συγκέντρωσης πλήθους κόσμου ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες.

Πρόκειται, για την εξασφάλιση μιας πολύ σημαντικής δωρεάς που προέρχεται έπειτα από παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου.

Έβρος: Σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας μετατρέπεται το Δημοτικό Σχολείο στις Καστανιές

Μια πολύ θετική σημαντική εξέλιξη προέκυψε για το Δημοτικό Σχολείο στις Καστανιές Έβρου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να μετατραπεί σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας, μια πράξη που αποτελεί σημαντικό κίνητρο και έμπρακτη στήριξη στο ακριτικό σχολείο.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε το Νοέμβριο ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης όπου ευχαρίστησε τόσο την υφυπουργό Τουρισμού, κ. Σοφία Ζαχαράκη όσο και τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για τη σημαντική συνεισφορά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments