Lifestyle

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Θετικός στον κορωνοϊό – τι θα γίνει με τον «Κουρέα της Σεβίλλης»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Θετικός στον κορωνοϊό – τι θα γίνει με τον «Κουρέα της Σεβίλλης»
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Έπεσε και το κάστρο της Σεβίλλης στο Ακροπόλ!!! Από κεκτημένη ταχύτητα ως Θετικός άνθρωπος ..θετικός και στον Covid».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο αγαπημένος ηθοποιός που συμπρωταγωνιστεί τις τελευταίες εβδομάδες στην παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο ηθοποιός μοιράστηκε  την πορεία της  υγείας του με τους διαδικτυακούς φίλους, τους οποίους καθησύχασε ότι, μόλις περάσει και αυτή η αναποδιά οι παραστάσεις θα συνεχίσουν κανονικά. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το διάστημα περισσότερα από τα μισά θέατρα βρίσκονται κλειστά λόγω κρουσμάτων ανάμεσα στους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ενώ κάποια άλλα έριξαν αυλαία αφού οι κρατήσεις άρχισαν να μειώνονται υπό τον φόβο της μετάλλαξης Όμικρον.

Έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram:

Έπεσε και το κάστρο της Σεβίλλης στο Ακροπόλ!!! Από κεκτημένη ταχύτητα ως Θετικός άνθρωπος ..θετικός και στον Covid.. Θετικός όμως κι ως διάθεση.. θα περάσει κι αυτό και θα επανέλθουμε ακμαίοι και πιο δυνατοί !!! @theatroakropol @giannouzos @renosrwtas @niki_vakali @adlovega @petkidismarios @tatiani_chatzibinou”.

View this post on Instagram

A post shared by Vasilis Charalampopoulos (@charalampopoulos_vasilis)

Λίγα λόγια για εκείνον

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών (1992) ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές δουλειές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ το 2003, το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Πέντε Λεπτά Ακόμα» (2006) και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος, «Το Δέκα» του Μ. Καραγάτση. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες σειρές όπως τα : Εγκλήματα, Σκυλίσια ζωή, Είσαι το ταίρι μου, Κόκκινος Κύκλος, Αχ και να ‘ξερες,  Επτά Θανάσιμες Πεθερές, 10η εντολή , Εντιμότατοι κερατάδες, Safe Sex TV Stories,  Το Δέκα, Εργαζόμενη Γυναίκα, Με λένε Βαγγέλη, Δέκα Μικροί Μήτσοι, Τα Καλύτερά μας Χρόνια και Καρτ ποστάλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments