Trash

Πετρούλα Κωστίδου: Όταν μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο

Πετρούλα Κωστίδου: Όταν μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο
Όταν η Πετρούλα Κωστίδου μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο

 Πετρούλα Κωστίδου. Ποιος δεν θυμάται το καυτό γεμάτο νάζι κορίτσι του καιρού, με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στο μετεωρολογικό δελτίο.

Η όμορφη ξανθιά, που έβγαινε για να παρουσιάσει το δελτίο του καιρού στο Star με τσαχπινιά και μπρίο. Που έφερνε τον καύσωνα, ακόμα κι όταν χρειαζόταν να πει για παγετό, αφού ανέβαζε τις θερμοκρασίες, και την πίεση στο “κόκκινο”  πολλών ανδρών τηλεθεατών.

Μικροί και μεγάλοι, κυρίως γένους αρσενικού, στήνονταν απέναντι από την τηλεόραση για να απολαύσουν το εναλλακτικό δελτίο καιρού με την Πετρούλα Κωστίδου.

Οι εμφανίσεις της Πετρούλας εντός κι εκτός πλατό άφησαν εποχή, τότε που δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά τα (σκανδαλοθηρικά) περιοδικά. Οι τολμηρές εμφανίσεις της, συνοδεύονταν από εξίσου αποκαλυπτικές πόζες, όπου το πληθωρικό στήθος της, έδινε “τροφή” στις φαντασιώσεις. Δεν δίσταζε να ποζάρει με τα απολύτως απαραίτητα ή και χωρίς αυτά, ενισχύοντας τη φήμη του καυτού κοριτσιού του καιρού και εδραιώνοντας τη θέση της στο «πάνθεον» των μετεωρολόγων. Λίγη σημασία έχει αν δεν υπήρξε ποτέ…

Δείτε τη θρυλική φωτογραφία της όπου μας έδειξε χωρίς ενοχές το στήθος της

Στροφή στην καριέρα της

Η Πετρούλα Κωστίδου, εδώ και μερικά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει ολική στροφή την καριέρα της. Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών πλέον, αλλά και φιλοσοφία ζωής, η αγνώριστη Πετρούλα είχε μιλήσει τελευταία φορά σε τηλεοπτική εκπομπή για τη νέα πορεία που επιχειρεί να δώσει στην καθημερινότητά της.

«Έχω κάνει πλέον διαφορετικές επιλογές, δεν είναι ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση, απλά τώρα κάνω άλλα πράγματα, γράφω ένα βιβλίο. Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό! Δεν μετανιώνω τίποτα! Είδα ότι κάτι λείπει, και ήταν να δώσω λίγο περισσότερη προσοχή στην ψυχή μου!

Δεν βλέπω πλέον τηλεόραση! Έχω πετάξει από πάνω μου πολλά κιλά κόμπλεξ και ανασφάλειες! Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, έχει καμιά δεκαριά χρόνια! Έχω 7 χρόνια σχέση, και αν δεν μπορώ να κάνω παιδί, θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω! Έβγαλα ένα ποσό που μου επιτρέπει να μην εργάζομαι για ένα χρονικό διάστημα!» είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα Κωστίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments