Αθλητισμός

Γιουβέντους – Ουντινέζε 2-0: Τρίποντο με υπογραφή Ντιμπάλα

Γιουβέντους – Ουντινέζε 2-0: Τρίποντο με υπογραφή Ντιμπάλα
Γιουβέντους – Ουντινέζε 2-0: Η "Μεγάλη Κυρία" κατάφερε να νικήσει την Ουντινέζε, με τον Ντιμπάλα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και την ομάδα να βρίσκεται στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Γιουβέντους και Ουντινέζε αναμετρήθηκαν για την αγωνιστική του Ιταλικού Πρωταθλήματος. Η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να νικήσει την Ουντινέζε στο Τορίνο με 2-0 και παρέμεινε σε «επαφή» με την πρώτη τετράδα της Serie A, καθώς πλέον ισοβαθμεί με την 4η Αταλάντα.

Xωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Γιουβέντους έκαμψε την αντίσταση της για ακόμα ένα παιχνίδι απογοητευτικής Ουντίνεζε και επικράτησε με 2-0. Η «Μεγάλη Κυρία» διεύρυνε το αήττητο σερί της στα οκτώ παιχνίδια, στα οποία μετράει έξι τρίποντα και έπιασε στη βαθμολογία την 4η Αταλάντα με 41 βαθμούς.

Οι καλύτερες φάσεις

Στο πρώτο ημίχρονο η «Γιούβε» κυκλοφορούσε τη μπάλα, όμως δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων και να πατήσει περιοχή. Την λύση στους γηπεδούχους έδωσε ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον Παντέλι στο 19ο λεπτό μετά από συνεργασία με τον ΜακΚένι.

Στο δεύτερο μέρος η Ουντινέζε επιχείρησε να βγει από την άμυνα της και να πιέσει τους γηπεδούχους, ψάχνοντας την ισοφάριση, όμως η Γιουβέντους ήταν η ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες και εν τέλει κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στο 79′ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Γουέστον ΜακΚένι, έγινε εκτελεστής, καθώς μετά από εξαιρετική σέντρα του Ντε Σίλιο, πήρε την κεφαλιά και με το τρίτο του γκολ στην τρέχουσα Serie A διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι, Πελεγκρίνι (57′ Ντε Σίλιο), ΜακΚένι, Αρθούρ (46′ Λοκατέλι),Μπεντακούρ (82′ Ραμπιό), Κουλουσέφσκι (46′ Μπρναρντέρσκι), Ντιμπάλα, Κεν (64′ Μοράτα)

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Κιόφι): Παντέλι, Πέρεθ, Νούιτινκ, Ουντότζι, Σόπι (81′ Σαξές), Αρσλάν (85′ Σάμαρτζιτς), Ουάλας (81′ Γιάγιαλο), Μακένγκο,Ζεγκελάαρ, Ντεουλοφέου (66′ Πουσέτο), Μπέτο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments