Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Ανοίγει η διαθήκη με 12 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Γιώργος Τράγκας: Ανοίγει η διαθήκη με 12 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό
Γιώργος Τράγκας: Ακίνητα σε Ελλάδα, Μονακό, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας, φαίνεται πως είχε στην κατοχή του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα, μετά από πολυμερή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό στην ΜΕΘ « του Σωτηρία» και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και του Γιάννη Μακρυγιάννη, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να γράψει την διαθήκη του για την τεράστια περιουσία  που είχε αποκτήσει. Το γεγονός έχει οδηγήσει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε διαμάχες ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά που είχε από προηγούμενους γάμους του.

Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική… σε Ελλάδα, τέσσερα ακίνητα στο Μονακό, σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας έχει αγοράσει ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά. Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ήταν ιδιοκτησία του δημοσιογράφου και επιχειρηματία.

Γιώργος Τράγκας

Τα σπίτια του στην Αθήνα

Στην Αμερική, ο Γιώργος Τράγκας είχε μεγάλη αγάπη, ήταν η αδυναμία του. Τρία ακίνητα ήταν στην κατοχή του, ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, επίσης, έτρεφε αδυναμία για τη χώρα μας. Εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ψάχνουν για ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας σχολιάστηκε και από το Happy Day.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments