Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα

Φως στην υπόθεση βιασμού της 24χρονη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία φέρεται να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega, βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και ίσως να οδηγούν μέχρι και σε νάρκωση. Παράλληλα, στο αίμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε επίσης και ποσότητα αλκοόλ που φέρεται να είχε καταναλώσει.

Νωρίτερα, στον Alpha, αναφέρθηκε πως οι αρχές ερευνούν για το εάν χορηγήθηκε στην 24χρονη κοπέλα το «χάπι του βιασμού» ή αλλιώς η ουσία «γ – υδροξυβουτυρικό οξύ». Πρόκειται για μία άχρωμη και άοσμη ουσία που ωστόσο την παράγει και ο ανθρώπινος οργανισμός, ενώ έχει την ιδιότητα να κάμπτει τις αντιστάσεις και να προκαλεί υπνηλία. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται η ποσότητα αυτής της ουσίας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιος της τη χορήγησε.

Η 24χρονη η οποία φέρεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον δύο άνδρες που πήραν μέρος στην κακοποίησή της, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και φοβάται για τη ζωή της καθώς δέχεται απειλές.

Έρευνα για κυκλώματα μαστροπείας

Την ίδια ώρα, εξετάζεται και η κατάθεση μιας 18χρονης, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από χθες βρίσκονται σε εξέλιξη δύο έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Χθες το μεσημέρι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε στην αντεισαγγελέα Μαργαρίτα Χρα και εκείνη με τη σειρά της διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, που θα διενεργήσει η ασφάλεια προκειμένου να αποδειχθεί αν πίσω από την οργάνωση αυτών των πάρτι βρίσκεται κύκλωμα μαστροπείας. Κι αυτό γιατί στην κύρια δικογραφία υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, που δήλωσε ότι όταν πήγε στο πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες.

Το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστούν και άλλα στοιχεία όπως αυτό που προέκυψε από κατάθεση της κοπέλας ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια μάρτυρα, τότε εμφανίστηκε μία άλλη νεαρή που φώναξε: «τι ανησυχείτε αφού είμαι εγώ εδώ;».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments