Ελλάδα

Κηδεία Μονογιού: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του στη Μύκονο

Κηδεία Μονογιού: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του στη Μύκονο
Κηδεία Μονογιού: Η σορός του 45χρονου έφτασε στη Μύκονο την Τρίτη, με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα ενώ τη συνόδευσαν φανερά συντετριμμένοι η μητέρα του, ο πατέρας του και η αδελφή του, Κατερίνα Μονογυιού.

Βαρύ πένθος επικρατούσε σήμερα στο νησί της Μυκόνου καθώς από νωρίς το πρωί έφτασε η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού για την κηδεία του η οποία πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή, στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.

Η σορός του 45χρονου έφτασε στη Μύκονο την Τρίτη, με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα ενώ τη συνόδευσαν φανερά συντετριμμένοι η μητέρα του, ο πατέρας του και η αδελφή του, Κατερίνα Μονογυιού.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού για να τον υποδεχτούν, όπως και οι φίλοι του που τον συνόδευσαν στη μοιραία βόλτα με τη Ferrari.

Το ευχαριστώ της Κατερίνας Μονογυιού

Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, αδελφή του αδικοχαμένου Τζώρτζη, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη μεγάλη συμπαράσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληφορορίες, για τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στη Μύκονο, προνόησε και τους ετοίμασε τραπέζι.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδερφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», είπε στους δημοσιογράφους, και κατέληξε: «Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments