Lifestyle

Ηλίας Γκιώνης: «Έχει θράσος να μιλά για εμένα η Ιωάννα Τούνη»

Ηλίας Γκιώνης: «Έχει θράσος να μιλά για εμένα η Ιωάννα Τούνη»
Ηλίας Γκιώνης: Ο ακτιβιστής σε μία μακροσκελής ανάρτηση απαντά στα stories της Ιωάννας Τούνη για την μήνυση που δέχτηκε από τον Μάκη Κατμετζόγλου.

Ο Ηλίας Γκιώνης απάντησε σε όσα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη, με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει το όνομα αυτού που διέρρευσε το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, ενώ δέχτηκε από εκείνον μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Έχει το θράσος να μιλά για εμένα η Ιωάννα Τούνη»

«Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ και την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο ΚΛΑΟΥΤ αυτών των ημερών. Που έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε εδώ και μέρες να πέσει φως και θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το… φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Και μετά από τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσα έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για το ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, ας φύγετε όλα και να μείνουν λίγα και καλά.

Δείτε την ανάρτηση

H απάντηση Κατμετζόγλου στην Τούνη

«To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ιντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

Παράλληλα αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Δείτε τη ανάρτησή του:

svg%3E

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

svg%3E svg%3E svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments