Trash

Κάτια Ταραμπάνκο: Επιστρέφει ξανά στο Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Επιστρέφει ξανά στο Survivor
Κάτια Ταραμπάνκο: To γνωστό μοντέλο και νικήτρια gntm θα μπει στο παιχνίδι το Σάββατο, όμως θα την δούμε στο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας.

Νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να φτιάξουν βαλίτσες για το Survivor, λογικό βέβαια μετά από τις τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις από την ομάδα των Μαχητών.Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης θα είναι και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μετά από έναν χρόνο επιστρέφει δριμύτερη για να πάρει το αίμα της πίσω.

View this post on Instagram

A post shared by Κάτια Ταραμπάνκο /Tarabanko (@kweenkatyatar)

Κάτια Ταραμπάνκο: Σε ποιο επεισόδιο θα την απολαύσουμε

Όπως αναφέρθηκε στο “Mega Καλημέρα”, το γνωστό μοντέλο και νικήτρια gntm Κάτια Ταραμπάνκο  θα μπει στο παιχνίδι το Σάββατο, όμως θα την δούμε στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή τόνισαν ότι θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης συνολικά πέντε παίκτες. Όπως πρώτο αποκάλυψε το Yupiii, λίγες ώρες νωρίτερα, έτοιμος για να μπει στο reality είναι και ο  ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης ενώ φρέσκα χορτάτα πρόσωπα αναμένεται να μπουν και στην ομάδα των “Μαχητών” ή αλλιώς μπλε.

Ο Ατζούν βάζει στο παιχνίδι τον σύντροφο της Πελαγίας Καζολέα

Η Πελαγία Καζολέα είναι διαγωνιζόμενη στον φετινό, 6ο κύκλο του Survivor 2022 που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ. Ανήκει στην ομάδα των Μαχητών και στο ριάλιτι επιβίωσης έχει δηλώσει πως φοβάται μόνο τον εαυτό της και τίποτα άλλο. Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης, είναι όμως έτοιμη να καλωσορίσει τον σύντροφο της στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου;

Survivor 2022: Ποιος είναι ο σύντροφός της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  στην εκπομπή «Open Weekend», στο Survivor θα μπει ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα, Γιώργος Καβακάκης. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και γνωστό μοντέλο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο σύντροφος της παίκτριας των Μαχητών έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες με την παραγωγή για την είσοδό του στο παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει πως η είσοδός του δεν θα κάνει καμία έκπληξη στην Πελαγία Καζολέα. Οι δυο τους έχουν δεσμό εδώ και κάποιους μήνες, ενώ αξίζει να τονιστεί πως ο Γιώργος Καβακάκης είναι πολύ στενός φίλος με τον Σάκη Κατσούλη τον περσινό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments