Αθλητισμός

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2 -1: Άφησαν «ανοιχτούς» λογαριασμούς

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2 -1: Άφησαν «ανοιχτούς» λογαριασμούς
Δείτε το βίντεο με τα highlights του αγώνα

Με ανατροπή ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και έκανε το σημαντικό βήμα εν όψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, σταμάτησε και τους ερυθρόλευκους. Αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε και ανέτρεψε το σε βάρος της σκορ, χάρη σε γκολ των Μεντόσα και Καρέλη.

Το ματς

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε από την πλευρά του Παναιτωλικού. Στο 2ο λεπτό, ο Μεντόσα πάσαρε στον Ντουάρτε και εκείνος από πολύ καλή θέση, ωστόσο ο Ξενιτίδης απομάκρυνε με προβολή, ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς το τέρμα. Αμφότερες οι ομάδες πίεζαν τους αντιπάλους τους από την πρώτη πάσα και έδωσαν άμεσα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Στο 13′, οι «ερυθρόλευκοι» κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο Ελ Αραμπί την «έσπασε» για τον Βαλμπουενά, που σέντραρε και ο Μαροκινός φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το δεύτερο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μεντόσα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του με σουτ έξω από την περιοχή σε μία φάση διαρκείας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να έχει τον πρώτο λόγο των πρωτοβουλιών και στο 52′ είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Τικίνιο, που απομάκρυνε ο Ανέστης. Στο 60′, ο Μεντόσα πέρασε ωραία μπαλιά στον Καρέλη και εκείνος νίκησε τον Κρίστινσον στο τετ α τετ για το 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού. Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο -πανέμορφο- γκολ με τον Βέργο, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρέμεινε ψηλά στο γήπεδο, πιέζοντας για την ισοφάριση, ωστόσο το 2-1 παρέμεινε και ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή.

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Ανέστης – Μπακαδήμας, Μαλής, Κορνέλιους και Χουχούμης – Αντούνες και Μάρτενσον – Μεντόσα, Βέργος, Ντουάρτε – Καρέλης.

Ολυμπιακός: Κρίστινσον – Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπα – Καρμπόβνικ, Ανδρούτσος, Σουρλής, Ξενιτίδης – Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Δείτε το βίντεο με τα highlights του αγώνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments