Τεχνολογία

YouTube Premium: Έρχονται ετήσιες συνδρομές σε επιλεγμένες χώρες

YouTube Premium: Έρχονται ετήσιες συνδρομές σε επιλεγμένες χώρες
YouTube Premium: Σύμφωνα με ανακοίνωση της μεγαλύτερης πλατφόρμας streaming, έρχονται ετήσιες συνδρομές σε επιλεγμένες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από την Ευρώπη ξεκίνησε η διάθεση της έκδοσης YouTube Premium Lite από την Google, η οποία θα αφαιρεί τις διαφημίσεις. Η έκδοση αυτή θα διαφοροποιείται ως προς τις δυνατότητες, αλλά και την τιμή σε σχέση με την έκδοση Premium.

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming θα μπορούν να αποκτήσουν με μειωμένες τιμές ετήσιες συνδρομές για το Youtube Premium και Music όσοι κατοικούν σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Βραζιλία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία, Ταϊλάνδη, Ινδία και Ιαπωνία. Η προσφορά περιορίζεται στις προαναφερθείσες χώρες και ισχύει με ειδική προσφορά έως το τέλος της εβδομάδας – 23 Ιανουαρίου.

Οι ετήσιες συνδρομές

Οι κάτοικοι των ΗΠΑ θα κληθούν να πληρώσουν 107,99 $ για το νέο ετήσιο πρόγραμμα YouTube Premium, ενώ για το YouTube Music 89,99 $. Μετά τις 23 Ιανουαρίου. οι τιμές θα φτάσουν τα 119,99 $ για το Premium και τα 99,99 $ για τη μουσική.

Το τυπικό μηνιαίο πρόγραμμα YouTube Premium κοστίζει 11,99 $/μήνα ή 143,88 $ για το έτος, ενώ το Music είναι στα 9,99 $/μήνα ή 119,99 $ για ολόκληρο το έτος. Επομένως, με την προσφορά αυτή εξοικονομούν 35,88 $ στην ετήσια συνδρομή Premium και 29,89 $ στη YouTube. Music Οι προσφορές είναι διαθέσιμες τόσο για νέους όσο και για τρέχοντες χρήστες και δεν υπάρχει επιλογή κοινής χρήσης οικογένειας μέχρι τώρα.

YouTube: Ξεπέρασε 10 εκατομμύρια λήψεις η εφαρμογή

Η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια λήψεις, περισσότερες από τον αριθμό των ανθρώπων στη Γη. Αριθμός ικανός να προκαλεί ζάλη, ενδεικτικός της επιτυχίας. Να θυμίσουμε ότι YouTube ξεκίνησε το 2005 ως μια σελίδα για ερασιτεχνικά βίντεο και σε 18 μήνες εξαγοράστηκε από την Google. Μιλώντας για αριθμούς και ρεκόρ, άλλη μία μόνο εφαρμογή έχει ξεπεράσει τις 10 δισεκατομμύρια εγκαταστάσεις : το Google Play Store, το οποίο όμως είναι εγκατεστημένο από προεπιλογή σε όλες τις συσκευές Android. svg%3E

Προφανώς, 10 δισεκατομμύρια λήψεις δεν είναι συνώνυμες με τόσους πραγματικούς χρήστες. Πάνω στη Γη είμαστε λιγότεροι από 8 δισεκατομμύρια. Πολλοί από εμάς έχουν περισσότερες από μία συσκευές Android με εγκατεστημένη την πλατφόρμα ψυχαγωγίας και οι τακτικές ενημερώσεις εφαρμογών συμβάλλουν επίσης στην παράκαμψη των αποτελεσμάτων. Ωστόσο, μπορούμε με ασφάλεια να θεωρήσουμε ότι το YouTube είναι εγκατεστημένο στη συντριπτική πλειονότητα των περίπου 3 δισεκατομμυρίων συσκευών Android.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments