Focus

Sex and the city 2022: And Just like That μεγαλώσαμε μαζί με την Carrie

Sex and the city 2022: And Just like That μεγαλώσαμε μαζί με την Carrie
Μία από τις αγαπημένες ατάκες της Carrie Bradshaw του Sex and the City, ήταν το «And just like that…», το οποίο χρησιμοποιούσε η Carrie σε πολλές καίριες στιγμές, όλων των κύκλων της δημοφιλούς σειράς.

Τι ήταν τελικά το  Sex and the City. Ήταν show, ήταν ταινία, ήταν ο έρωτας για τη Νέα Υόρκη, ή ένας ύμνος στη γυναικεία φιλία. Ήταν ένα ριζοσπαστικής μορφής  κείμενο για την αρθρογραφία, ή μήπως ήταν μία πολύ ακριβή διαφήμιση των παπουτσιών του Manolo Blahnik, που τόσο λάτρεψε η κεντρική ηρωίδα;

Το σίγουρο είναι ότι η σειρά της HBO και οι δύο ταινίες, που ακολούθησαν, σφράγισαν την εποχή που το φλερτ δεν χρειαζόταν wifi για να εκδηλωθεί και να λάμψει και που το στιλ, ήταν απλώς ένα στοιχείο της γυναικείας υπόστασης και όχι μέσον για να φωτίσουμε μοναξιές και να ξεγελάσουμε αδιέξοδα, στις πιο σκοτεινές εποχές διαδικτυακής επικοινωνίας και αποξένωσης που ακολούθησαν. Βγες απ' τη βολή σου και άλλαξε»: Νέο τρέιλερ για το «Just Like That» ? νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr

Οι fans διασχίσαμε δύο βασικές  δεκαετίες ζωής και ωριμάσαμε  μαζί με τις τέσσερις φίλες, τόσο μακριά γεωγραφικά και τόσο κοντά σε καταστάσεις, εμπειρίες πιθανότητες και απογοητεύσεις. Γυναίκες από τις τέσσερις άκρες της γης, περίμεναν πώς και πώς το sequel, με τις τέσσερις φίλες όπως να έχουν μείνει πια τρεις. Και ω πόσο θα θέλαμε να δούμε πώς κυλάει και η ζωή της Samantha στο μαγευτικό Λονδίνο.

And Just Like That: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα του πολυαναμενόμενου reboot του Sex and the City

Από που προέρχεται το όνομα του reboot;

Όλοι οι fans γνωρίζουμε ότι η Carrie Bradshaw είχε μερικές ατάκες που επαναλάμβανε συχνά κατά τη διάρκεια του Sex and the City. Το «And just like that…» είναι μια από αυτές που χρησιμοποιούσε η Carrie σε πολλές καίριες στιγμές, όλων των κύκλων της δημοφιλούς σειράς. Από το «white knight» της Charlotte μέχρι σε lunch κάνοντας gossip τα επεισοδιακά dates της Samantha.

Το πρώτο trailer, μας δείχνει ότι τα voiceovers της Carrie συνεχίζουν και στο And Just Like That. «Λένε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ», λέει η Carrie στην αρχή του clip. «Αλλά η αλήθεια είναι, ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Και όσο η ιστορία ξετυλίγεται, η πόλη αλλάζει. Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο». 5 πράγματα από το καινούργιο τρέιλερ του And Just Like That!

Η αγάπη χάθηκε αναπάντεχα, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο

Με το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ήρθε η ανατροπή. Η μεγάλη ανατροπή. Το απόλυτο σοκ. Βρεθήκαμε να πενθούμε, το οριστικό αυτή τη φορά φινάλε, ενός μεγάλου έρωτα. Μέσα σε μία στιγμή, ο Mr Big γίνεται παρελθόν. Έφυγε άδοξα κάτω από το ντους,  μετά από μισή ώρα στο ποδήλατο peloton. H σκηνή του θανάτου του, ήταν σοκ. Και ας είχε διαρρεύσει στα σεναριακά spoiler. Η αγάπη χάθηκε αναπάντεχα.

Και κάπως έτσι είναι λες και δεν υπάρχει πια. ούτε Sex ούτε City.  Η μοναδική τύχη των κοριτσιών είναι η σταθερή φιλία τους με τον Stanford και τον σύντροφο του. And Just Like That... η Peloton «ανέστησε» τον Mr.Big μετά το πρώτο επεισόδιο | LiFO

Loved and Lost

H Carrie γράφει ένα βιογραφικό βιβλίο με τον τίτλο Loved and Lost. Ένα memoir αφιερωμένο φυσικά στον Mr Big  και ωθείται από τον εκδότη της, να ξαναβγεί ραντεβού. Έτσι εισβάλει στη σειρά ο Peter (Jon Tenney), που και ο ίδιος είναι χήρος. Έχουν πολλά να πουν και η Carrie καταλήγει μεθυσμένη  σε μία κεντρική pub του Μανχάταν. Το ραντεβού τους γίνεται μοίρασμα εκ βαθέων. Αnd just like that, κάτι αρχίζει εκεί. And Just Like That: Το φιλί της Carrie Bradshaw που λέει αντίο στον Mr.BIg

Είναι μια τρυφερή, όσο και δραματική σκηνή κλειδί για τη συνέχεια της πλοκής. Ο Big πέθανε και η Carrie είναι ξανά single again. Το παιχνίδι αρχίζει ξανά. Όταν γυρνάει στο άδειο της σπίτι, ο Peter της στέλνει μήνυμα.

Το νέο it Carrie Dress και η αγάπη που έρχεται αναπάντεχα –  Ακριβώς όπως χάθηκε δηλαδή

Και παρότι δεν υπήρξε sex μεταξύ τους, (ακόμα), το sexiness που καθόρισε τη σειρά σε τίτλο και πλοκή, βράζει ξανά. Είναι δε η σκηνή, που σφραγίζει με το νέο it dress της Carrie. H όψη της είναι εκθαμβωτική. Οι γυναίκες που από τα 30 τους έως τα 55 ωρίμασαν παράλληλα με τις τέσσερις Νεοϋρκέζες φίλες και ιέρειες του στιλ, βρήκαν το νέο φόρεμά τους.

Με ένα γαλάζιο Norma Kamali Diana dress, (ονομάστηκε έτσι από μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana. Η Carrie με ένα βλέμμα που τα λέει όλα, σχεδόν χαμένη, οπωσδήποτε σίγουρη και πάντα ερωτευμένη με τη Νέα Υόρκη, διασχίζει την Cortlandt Alley και είναι εκθαμβωτική. Μία σκηνή ελπίδας και ανακάλυψης είναι αρκετή για να ξεκινήσουν όλα απ’ την αρχή. Just like that.

Όσο για τη μουσική υπόκρουση, το “Billie Bossa Nova” του Billie Eilish’s, επελέγη και πράγματι αποδείχθηκε το ιδανικό κομμάτι με το εύγλωττο μήνυμα για την αγάπη που έρχεται απροειδοποίητα./ Γιατί το να την περιμένεις είναι βαρετό: “Love when it comes without a warning / ’Cause waiting for it gets so boring.”.

Το νέο Carrie Dress

 Βλέποντας τις φωτογραφίες της Sarah Jessica Parker με ένα ντραπέ powder blue bodycon φόρεμα της σχεδιάστριας Norma Kamali, οι φαν γρήγορα αναγνώρισαν την παλιά-καλή Carrie. Το φόρεμα αυτό ακολουθεί πιστά τις συχνά εφαρμοστές σιλουέτες που επιλέγει ο πλασματικός χαρακτήρας για τις εμφανίσεις του. Πολλοί λοιπόν, αναγνωρίζουν πια το φόρεμα αυτό, ως το επόμενο και πιο ενήλικο “Carrie Dress”.

Με ένα ώμο και ένα διακριτικό ντραπέ εφέ, το midi ruched φόρεμα που είδαμε να φοράει η Sarah Jessica Parker είναι ένα πραγματικό classic. Από το σχέδιο ως και το χρώμα, το ρούχο χαρακτηρίζεται για τη διαχρονική του διάθεση. Αλλά είναι και ο τρόπος που το φόρεσε η Sarah Jessica Parker που κάνει το φόρεμα τόσο “Carrie”. Η στυλίστρια της σειράς, λοιπόν, συνόδευσε το γαλάζιο φόρεμα με τα Tequila Crystal Sandals του Aquazzura (που κοστίζουν 1.350 δολάρια), off white σατέν σακάκι και με μια metallic clutch τσάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments