Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Η επόμενη αντίπαλος της στο Australian Open

Μαρία Σάκκαρη: Η επόμενη αντίπαλος της στο Australian Open
Μαρία Σάκκαρη: Μετά την νίκη της στο παιχνίδι με την Κουντερμέτοβα, η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν καταιγιστική κόντρα στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα, επικράτησε 2-0 και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open. Στον τέταρτο γύρο πρόκειται να αντιμετωπίσει την Πεγκούλα. 

Μετά την νίκη της επί της Κουντερμέτοβα, η Σάκκαρη ετοιμάζεται για την μάχη με την Τζέσικα Πεγκούλα. Η Αμερικανίδα, Νο21 στο ταμπλό, έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στον δρόμο της Μαρίας, η οποία έχει κερδίσει και τα δύο ματς.

Τα ματς μεταξύ Σάκκαρη και Πεγκούλα

Το πρώτο ήταν το 2019 στο Ιστμπουρν όπου η Σάκκαρη είχε κερδίσει εύκολα με 6-2, 6-1.

Το δεύτερο ήταν ένα… έπος της Μαρίας στις «16» του Μαϊάμι πέρυσι. Η Μαρία είχε κερδίσει 6-4 το πρώτο σετ, έχασε 6-2 το δεύτερο και βρέθηκε αντιμέτωπη με έξι match point εκ των οποίων τα πέντε στο 5-4 υπέρ της αντιπάλου της.

Εστειλε το ματς σε tie break όπου κι εκεί η Πεγκούλα είχε άλλη μια ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αλλά δεν το κατάφερε. Τελικά η Μαρία πήρε το tie break με 8-6 σε μία τεράστια πρόκριση.

Ο αγώνας με την Κουντερμέτοβα

Στα του αγώνα τόσο η Ρωσίδα όσο και η Σάκκαρη δυσκολεύτηκαν στην αρχή να κρατήσουν το σερβίς τους, αφού αμφότερες δυσκολεύονταν να περάσουν το πρώτο σερβίς. Έτσι, τα break δεν άργησαν να έρθουν.

Πρώτη έσπασε το σερβίς της Ελληνίδας η Κουντερμέτοβα για να προηγηθεί με 3-1. Η απάντηση της Σακ όμως ήταν εμφατική. Η 26χρονη Ελληνίδα πήρε τα επόμενα τέσσερα games κάνοντας δύο break στην αντίπαλό της για να προηγηθεί εκείνη με 5-3.

Η Ρωσίδα σε εκείνο το σημείο πήρε ιατρικό τάιμ άουτ αφού έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στα πλευρά. Με την επιστροφή της κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της, όμως η Σάκκαρη έπραξε ακριβώς το ίδιο για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυνατά με break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0. Η Κουντερμέτοβα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το παιχνίδι της Σάκκαρη. Έτσι κατέκτησε μόλις ένα game στο υπόλοιπο του αγώνα με την Σάκκαρη να κλείνει το σετ με 6-1 και να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τέταρτο γύρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments