Αθλητισμός

Άρης – Λαμία 0-0: Δεν μπορεί να σκορΆρη

Άρης – Λαμία 0-0: Δεν μπορεί να σκορΆρη
Έχει να πετύχει γκολ από τις 23 Δεκεμβρίου

Δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το μηδέν ο Άρης. Λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Άρης δεν τα κατάφερε ούτε και για το πρωτάθλημα απέναντι στη Λαμία.

Οι Κίτρινοι έχασαν πολύτιμους βαθμούς στον δρόμο για την εξάδα των πλέι οφ. Απ’ την άλλη πλευρά, η ομάδα της Φθιώτιδας απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και προσπέρασε τον Ιωνικό στη βαθμολογία (+1). Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, για τρίτο σερί ματς σε μια εβδομάδα, στη ρεβάνς του Κυπέλλου που θα γίνει στη Λαμία.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου περιόρισε τον Άρη που δεν μπόρεσε να σκοράρει για τέταρτο παιχνίδι. Είναι ενδεικτικό ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέτυχε γκολ για τελευταία φορά απέναντι στον ΟΦΗ (0-2) στις 23 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά αν και είχε σχετικά γρήγορο ρυθμό, ενώ οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες με τις πιο σημαντικές μάλιστα να ανήκουν στη Λαμία.

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Λούμορ (72′ Γκάνεα), Φαμπιάνο, Γιακούμπ, Σάσα, Τζέγκο (69′ Ματίγια), Γκάμα, Μπερτόλιο (56′ Εντιαγέ), Ιτούρμπε (46′ Ματέο Γκαρσία), Μάνος (56′ Καμαρά).

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπολος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τιρόνε (76′ Νούνιες), Μπανγκούρα (91′ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Καραμάνος (72′ Αραμπούλι).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments