Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-2: «Πέταξε» με διπλό από το Περιστέρι

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-2: «Πέταξε» με διπλό από το Περιστέρι
Μετά την ήττα - σοκ από τον Παναιτωλικό, ψυχολογική ανάσα για τους κιτρινόμαυρους η νίκη επί του Ατρόμητου

Χωρίς πολλά περιθώρια για απώλειες η  ΑΕΚ 2-0. Οι κιτρινόμαυροι μετά την ήττα σοκ από τον Παναιτωλικό, που τους έριξε στην 3η θέση, αλλά και ενόψει της καθοριστικής ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ήθελαν επειγόντως νίκη ώστε να απομακρυνθούν από τον «επικίνδυνο» Παναθηναϊκό, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους

Ο Ατρόμητος από την άλλη, δεν εμφανίστηκε απειλητικός παραμένοντας στην  ουρά της βαθμολογίας, ενώ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μουνίθ από το 65′.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παρουσιάστηκε αποτελεσματική και χωρίς να απειλεί πολύ κατάφερε να βρει τα δύο γκολ που της χάρισαν το τρίποντο. Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τους 36 βαθμούς, όντας στο -7 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν όλη την προσοχή τους στον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Κρις Κόουλμαν: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Στρουγγής, Βασιλαντωνόπουλος, Καρτάλης (64΄ Σπιριντόνοβιτς), Χαρίσης (83΄ Έρλινγκμαρκ), Ντένιτς, Μπεντινέλι (78΄ Καρτάλης), Μουνίθ, Κουλούρης.

ΑΕΚ -Αργύρης Γιαννίκης: Χατζηεμαννουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (75΄ Σιμόες), Λε Ταλέκ, Μάνταλος (53΄ Γέβτιτς), Γκαρσία (64΄ Μισλέν), Τσούμπερ (64΄ Αμραμπάτ), Ανσαριφάρντ (75΄ Αραούχο).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments