Αθλητισμός

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-4: Άνετη επικράτηση – Ντεμπούτο με γκολ για Σάστρε

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-4: Άνετη επικράτηση – Ντεμπούτο με γκολ για Σάστρε
Με γκολ το ντεμπούτο Σάστρε στον ΠΑΟΚ

Με εξαιρετική απόδοση και με διαφορετικούς σκόρερ, ανάμεσά τους και ο πρωτοεμφανιζόμενος με τα ασπρόμαυρα Γιοάν Σάστρε, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το εντυπωσιακό  4-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο 20’, ο Γιάσμιν Κούρτιτς «άνοιξε» το σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Σφέριρ Ίνγκασον με κεφαλιά εξ επαφής έπειτα από κόρνερ διπλασίασε τα τέρματα του «δικεφάλου του Βορρά». Στο 64’, ξανά έπειτα από κόρνερ, ο Γιοάν Σάστρε έκανε το 3-0 με όμορφο σουτ εντός περιοχής και στο 73’ ο Τσούμπα Άκπομ υποδέχθηκε την –παράλληλη προς την εστία– ασίστ του Μίτριτσα και προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο ντεμπούτο του με τους Θεσσαλονικείς, ο Ισπανός αμυντικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, «κλειδώνοντας» το «διπλό» για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε άκρως ουσιαστικός απέναντι στους Βολιώτες, οι οποίοι στο ματς του πρώτου γύρου είχαν πετύχει σπουδαία επιστροφή στην Τούμπα μετατρέποντας το εις βάρος τους 4-1 σε 4-4.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87’ Τερεζίου), Ορός (77’ Σουάρες), Μπαρτόλο (46’ Ρεγκατέν), Φερνάντες (85’ Ροσέρο), Φαν Φέερτ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σάστρε (76’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς (80’ Εσίτι), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς (76’ Λεό Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (72’ Αουγκούστο), Μίτριτσα, Άκπομ (80’ Τσόλακ).

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments