Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κατέθεσε ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κατέθεσε ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του φίλου του εργοδότη της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πεντάστερο ξενοδοχείο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης. Αξίζει να αναφερθεί ότι άνδρας που φέρεται να την είχε καλέσει στο πάρτι προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα είχε προσέλθει να καταθέσει εκ νέου η 24χρονη.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η κατάθεση του φίλου του εργοδότη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά το πάρτι που έγινε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Καταγγελία βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για ένα από τα άτομα που ζήτησε βοήθεια η 24χρονη, αμέσως μετά τη στιγμή που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί λίγες ώρες πριν. Άλλωστε, στον εργοδότη της είχε αλλάξει χρόνο πριν να πάει στο πάρτι αφού τον θεωρεί δικό της άνθρωπο.

Αυτός μετέβη στο ξενοδοχείο μαζί με τον σημερινό μάρτυρα. Όπως ανέφερε ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης, ήταν εμφανώς κακοποιημένη και ταλαιπωρημένη όταν τη συνάντησαν.

Καταγγελία «φωτιά» από τον εργοδότη της Γεωργίας

Θυμίζουμε ότι ο εργοδότης της Γεωργίας καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές από επιχειρηματία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ένα από τα πρόσωπα που συνόδευσαν τη νεαρή κοπέλα στις Αρχές μετά τα όσα συνέβησαν στο πάρτι της σουίτας 401.

Σύμφωνα με όσα είπε την Παρασκευή στον ανακριτή, την επόμενη ημέρα από τη μήνυση που κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα, ο εργοδότης της 24χρονης δέχθηκε απειλές από επιχειρηματία της πόλης.

«Ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών του καφέ που εργαζόταν ο 33χρονος μετρ και μου είπε: “Τι πας να κάνεις; Να τα βάλεις με billionaire;”», υποστήριξε ο εργοδότης της 24χρονης Γεωργίας.

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των εξετάσεων DNA, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό πως συνεχιστεί η έρευνα δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ανακριτικό γραφείο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και το άτομο που κατονόμασε ο εργοδότης της 24χρονης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments