Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: Προσήχθη ο άνδρας που την κάλεσε στο πάρτι

Βιασμός 24χρονης: Προσήχθη ο άνδρας που την κάλεσε στο πάρτι
Βιασμός 24χρονης: Ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πάρτυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς προήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης. Ο άνδρας που φέρεται να την είχε καλέσει στο πάρτι προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα είχε προσέλθει να καταθέσει εκ νέου η 24χρονη.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται ώρα ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στο πάρτι που καταγγέλλεται πως σημειώθηκε ο βιασμός της. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθη ένας από τους φερόμενους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Μάλιστα, η προσαγωγή φέρεται να έχει γίνει από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

«Να μη φοβούνται οι γυναίκες να καταγγείλουν βιασμό»

Η 24χρονη μιλώντας χθες του iefimerida.gr έστειλε το δικό της, ισχυρό μήνυμα στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού και εκμετάλλευσης. Η Γεωργία Μπίκα τόνισε «θέλω να αποδείξω την αλήθεια και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Δεν το κάνω μόνο για μένα, το κάνω για όλες τις γυναίκες. Δεν πρέπει να φοβούνται, πρέπει να είναι δυνατές. Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν φοβάμαι. Αν δεν μιλούσα θα το έκρυβα για πάντα», ήταν το μήνυμά της μέσω του iefimerida.gr.

Παράλληλα η 24χρονη πρόσθεσε «θα ήθελα βοήθεια από όλες τις γυναίκες. Η κατάστασή μου δεν είναι καλή. Να είναι δυνατοί όλοι όσοι έχουν περάσει αυτές τις καταστάσεις και να προχωρήσουν. Το κάνω για όλες τις γυναίκες. Το θύμα δεν μπορεί να σκέφτεται ότι θα του κάνουν κακό, ενώ ήδη του έχουν κάνει κακό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για τη στήριξή του τις τελευταίες ημέρες».

Η δήλωση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα: «Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου»

Η 24χρονη κοπέλα σε δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους πριν από την τέταρτη κατάθεσή της είπε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου».

 Υπόθεση βιασμού: Στο τμήμα για νέα κατάθεση η 24χρονη Γεωργία - "Ευχαριστώ... | Ελλάδα Ειδήσεις

Οι Αρχές περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις

Οι Αρχές, πέραν των καταθέσεων και των ερευνών, περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών, καθώς το πόρισμα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα δείξουν αν στη Γεωργία χορηγήθηκαν ουσίες που ουσιαστικά την έκαναν να χάσει τις αισθήσεις της.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments