Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αναβάλλεται η ενημέρωση για την πανδημία σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αναβάλλεται η ενημέρωση για την πανδημία σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και αυτά που θα έρθουν στη συνέχεια, αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και αυτά που θα έρθουν στη συνέχεια, αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της νόσου του κορωνοϊού, καθώς είναι αδύνατο με τόσα έντονα καιρικά φαινόμενα να παραβρεθούν στην αίθουσα οι συντελεστές. Κακοκαιρία «Ελπίδα»

 Που εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα – Τα χιόνια έφθασαν μέχρι την παραλία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η «κακοκαιρία Ελπίδα» καθώς μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε να χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας όπου σε πολλές περιοχές το έχει «στρώσει». Η κυκλοφορία διεξάγεται με σημαντικά προβλήματα στα βόρεια προάστια της Αθήνας μέχρι και αυτή την ώρα, με το χιόνι να πέφτει πυκνό μέχρι και το κέντρο της Αθήνας.

Τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στα βόρεια προάστια με μεγάλες καθυστερήσεις στην περιοχή και οχήματα να κινούνται σημειωτόν στη λεωφόρο Πεντέλης.

Αυξημένη είναι η κίνηση επί της λωφόρου Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Μεσογείων στο ύψος των Αμπελοκήπων.  Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, πολύ αυξημένη καταγράφεται η κίνηση τώρα επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος). Κίνηση στους δρόμους θα συναντήσουν οι οδηγοί και στον Κηφισό αλλά και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, διακόπηκε, πριν από λίγο, λόγω της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής τμήματα της λεωφόρου Φυλής και της Τατοϊου:

  • Στη λεωφ. Φυλής από το ύψος της ταβέρνας “Το νέο φαράγγι” έως τα όρια της Αττικής και στα δύο ρεύματα.
  •  Στην Τατοϊου, από το ύψος της οδού Χλόης έως τα βασιλικά κτήματα και στα δύο ρεύματα, καθώς και από το ύψος του οικισμού “Αγιος Μερκούριος” έως το ύψος της Ιπποκρατείου Πολιτείας και στα δύο ρεύματα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments