Lifestyle

Στρατής Χατζησταματίου: «Έκανα πολλές φορές casting για να πάρω τον ρόλο στον “Σασμό”»

Στρατής Χατζησταματίου: «Έκανα πολλές φορές casting για να πάρω τον ρόλο στον “Σασμό”»
Στρατής Χατζησταματίου: «Συνάντησα έναν καταπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη και μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδερφό του πατέρα του».

Ο Στρατής Χατζησταματίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο νεαρός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στον «Σασμό», την επιτυχία της σειράς αλλά και για μια βεντέτα που του έχει εξομολογηθεί ένας κύριος στην Κρήτη.

«Συνάντησα έναν καταπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη και μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδερφό του πατέρα του», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ο ίδιος άνθρωπος πήγε κι έδωσε αίμα στον πατέρα του αδερφού του που του έριξε την σφαίρα, όταν χρειάστηκε. Στρατής Χατζησταματίου

Ακόμη πρόσθσε ότι πέρασε 5 φορές από casting για να πάρει τον ρόλο

Σχετικά με την αντίδραση του κόσμου όταν τον βλέπει από κοντά εξομολογήθηκε: «Όταν με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο για να βγάλουμε φωτογραφία, νιώθω μια αμηχανία, μου φαίνεται λίγο περίεργο».

«Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με τις επιλογές του ρόλου, τα διαβάζω στο twitter και γελάω», σημείωσε επίσης.

«Η λέξη Σασμός έχει μία έννοια που ενώνει την υποκριτική με τη νομική, αφορά στη συνεννόηση και την επικοινωνία των ανθρώπων», κατέληξε ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για εκείνον

  • Ο Στρατής Χατζησταματίου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Σεπτεμβρίου 1997
  • Είναι 24 ετών
  • Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου αποφοίτησε το 2019 και είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις “Βρε καλώς τους” το 2019) και “Πιστεύω στους Μονόκερους” το 2020
  • To 2019 υποδύθηκε τον Δούκα Σεβαστό σε νεαρή ηλικία, για τις ανάγκες της σειράς Άγριες Μέλισσες
Στρατής Χατζησταματίου

Πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική;

Το 2015 πέρασα στη Νομική Σχολή Αθηνών. Αν και χρωστάω ακόμη δύο μαθήματα για να πάρω το πτυχίο μου, έχω αποφασίσει να την τελειώσω. Στην πραγματικότητα, όμως, από το γυμνάσιο ήδη ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι θα ασχολιόμουν με την υποκριτική, καθώς συμμετείχα στις θεατρικές ομάδες του σχολείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments