Ελλάδα

Λεωφόρος Συγγρού: Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία

Λεωφόρος Συγγρού: Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία
Νωρίτερα από τις εκτιμήσεις δόθηκε τελικά πάλι στην κυκλοφορία η λεωφόρος Συγγρού, που είχε κλείσει λόγω της ισχυρής έκρηξης

Στην κυκλοφορία δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Λεωφόρος Συγγρού η οποία παρέμενε κλειστή από νωρίς το πρωί, μετά την ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε κτίριο και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ενός ηλικιωμένου άνδρα, τον ελαφρύτερο άλλων δύο ανθρώπων, καθώς και εκτεταμένες ζημιές σε άλλα κτίρια και σπίτια σε απόσταση ακόμα και 200 μέτρων.

Ο δρόμος αν και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία την Πέμπτη, τελικά άνοιξε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Αργά το απόγευμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης για αυτοψία αλλά και για να δοθεί η απαραίτητη καθοδήγηση στα συνεργεία.

Στο πλαίσιο αυτό, με δεδομένο πως αύριο, είναι η πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την κακοκαιρία, δόθηκαν οδηγίες προκειμένου οι έρευνες που γίνονται στο σημείο να επιταχυνθούν και η λεωφόρος Συγγρού να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, κάτι που έγινε στις 21:00.

Ο 78χρονος άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε φέρεται να είπε ότι από χθες είχε διαπιστώσει μία περίεργη μυρωδιά στον χώρο, αλλά δεν είχε δώσει σημασία.  «Το πρωί μόλις σηκώθηκα, πάτησα τον διακόπτη για να ανάψω το φως και αμέσως έγινε η έκρηξη», είπε στους πυροσβέστες ο τραυματίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ταξί που περνούσε από το σημείο την ώρα της έκρηξης μετακινήθηκε από το ωστικό κύμα ενώ ήταν σε κίνηση. Ο οδηγός του ταξί και ο επιβάτης είναι σε κατάσταση σοκ καθώς από τύχη δεν τραυματίστηκαν αφού το όχημα έχει μεγάλες ζημιές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments