Ελλάδα

Δημοσκόπηση Abacus: Έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών για τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό

Δημοσκόπηση Abacus: Έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών για τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό
Δημοσκόπηση Abacus: Η κακοκαιρία Ελπίδα έφερε αναταράξεις στην κυβέρνηση σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η δημοσκόπηση της Abacus Research για λογαριασμό του Alpha.

Η κακοκαιρία Ελπίδα έφερε αναταράξεις στην κυβέρνηση σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η δημοσκόπηση της Abacus Research για λογαριασμό του Alpha. Σημειώνεται ότι από αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα εργαστούν με τηλεργασία. 

Δημοσκόπηση Abacus: Τι έδειξαν τα στοιχεία

Στην ερώτηση για το ποιος έχει την ευθύνη εγκλωβισμού των αυτοκινήτων στην Αττική Οδό το 52% απαντά η ιδιωτική εταιρεία, το 41% η κυβέρνηση και το 7% οι πολίτες.

Στην ερώτηση για τους εγκλωβισμούς στους δρόμους και πως αξιολογείται η κυβέρνηση το 67% λέει αρνητικά μόλις το 8% θετικά και ένα 25% ούτε θετικά ούτε αρνητικά.

Για το θέμα της διαχείρισης των φυσικών φαινομένων και για το είναι θέμα των προσώπων ή της οργανωτική δομής το 80% θεωρεί πως φταίει η δομή, το 19% τα πρόσωπα ενώ 1% δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Αρνητικά αντιμετωπίζουν οι πολίτες και το θέμα των αποζημιώσεων των 2000 ευρώ για τα οχήματα που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Το 42% θεωρεί αυτή την απόφαση επικοινωνιακή και το 21% παλαιοκομματική. Αντίθετα το 29% τη θεωρεί δίκαιη ενώ ένα 7% τίποτα από τα παραπάνω.

Μάχη για την δεύτερη θέση δίνουν ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με τα ευρήματα της εν λόγω δημοσκόπησης ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής δίνουν μάχη για την δεύτερη θέση. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου χωρίζει τα κόμματα μόλις μισή μονάδα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments