Ελλάδα

Τραγικός θάνατος 77χρονου στα Μελίσσια: Γλίστρησε στον πάγο ενώ πήγαινε σε φαρμακείο

Τραγικός θάνατος 77χρονου στα Μελίσσια: Γλίστρησε στον πάγο ενώ πήγαινε σε φαρμακείο
Στην προσπάθειά του, να πάει σε φαρμακείο, ο άνδρας γλίστρησε στον πάγο, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 77χρονος στα Μελίσσια, ο οποίος γλίστρησε στον πάγο καθώς πήγαινε στο φαρμακείο.

Ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του, να μεταβεί σε κοντινό του, φαρμακείο,  γλίστρησε στον πάγο, που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Ελπίδα, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, με μοιραία δυστυχώς κατάληξη.

Σύμφωνα με το MEGA, αν και το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα, και τον μετέφερε τάχιστα στο ΚΑΤ, οι γιατροί, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον ηλικιωμένο στη ζωή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατός του προήλθε από το χτύπημα στο κεφάλι ή από παθολογικά αίτια.

Μελίσσια: Ηλικιωμένος γλίστρησε στον πάγο πηγαίνοντας στο φαρμακείο και πέθανε | in.gr

Σε συνθήκες παγετού τα περισσότερα ατυχήματα

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αργά το βράδυ της Τρίτης και νωρίς το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε ισχυρό παγετό, ιδιαιτέρως σε περιοχές που έχει ήδη χιονίσει.

Ιδιαίτερα ανήσυχος για τον εκτεταμένο παγετό, λόγω και της μηδενικής εξοικείωσης της πλειονότητας των Ελλήνων με το συγκεκριμένο φυσικό φαινόμενο, εμφανίζεται ο καθηγητής κ. Κώστας Λαγουβάρδος, διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, είπε χαρακτηριστικά ότι «επειδή ο καιρός έχει ανοίξει την Τρίτη, θα έχουμε μια ανέφελη νύχτα και στις περιοχές που είναι χιονοκαλυμμένες, η θερμοκρασία θα πέσει πάρα πολύ. Επομένως, το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε ισχυρό παγετό. Οι επιφάνειες θα παγώσουν. Δυστυχώς, πολλές περιοχές δεν έχουν καθαριστεί και το χιόνι είναι άφθονο στους δρόμους».

«Ο πάγος δεν αντιμετωπίζεται, ενώ πάνω στο φρέσκο χιόνι μπορεί να περπατήσει κάποιος. Πιο ασφαλείς θα είμαστε όταν λιώσει το χιόνι. Την Τετάρτη οι δρόμοι θα μετατραπούν σε παγοδρόμια. Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται με παγετό. Γι’ αυτό λέμε ότι η Τετάρτη θα είναι η δυσκολότερη ημέρα μετά την κακοκαιρία, λόγω του παγετού» προσέθεσε ο κ. Λαγουβάρδος.

Συνιστάται μεγάλη προσοχή, σε όλους, με τα χιόνια που παραμένουν στους περισσότερους  δρόμους, αλλά και με τις σχεδόν πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν, να έχουν μετατρέψει, όπως αναμενόταν άλλωστε το λεκανοπέδιο σε ένα τεράστιο παγοδρόμιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments