Lifestyle

Βασιλική απιστία και διαζύγιο στην Ισπανία – Τίτλοι τέλους σε γάμο 24 ετών

Βασιλική απιστία και διαζύγιο στην Ισπανία – Τίτλοι τέλους σε γάμο 24 ετών
Η ανακοίνωση χωρισμού, έρχεται μία εβδομάδα αφότου ισπανική ταμπλόιντ, αποκάλυψε με φωτογραφίες την σχέση του συζύγου της Ινφάντα Κριστίνα με άλλη γυναίκα.

Μία νέα βασιλική απιστία και ένα επερχόμενο διαζύγιο συνταράσει την Ισπανία. Η κόρη της Reina Sofia και  μικρότερη αδερφή του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, η πριγκίπισσα Κριστίνα, ανακοίνωσε τον χωρισμό της, μετά από 24 χρόνια γάμου.

«Με κοινή συμφωνία αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Η δέσμευσή μας για τα παιδιά μας παραμένει ακλόνητη. Επειδή είναι μια ιδιωτική απόφαση, ζητούμε τον απόλυτο σεβασμό όλων γύρω μας» ανέφεραν η πριγκίπισσα Κριστίνα και εν διαστάσει πλέον σύζυγός της  Ινάκι Ουρντανγκαρίν, στην κοινή τους, δήλωση που δημοσιεύτηκε στους Times.

Η αιτία του χωρισμού

Η ανακοίνωση έρχεται μία εβδομάδα αφότου η ισπανική ταμπλόιντ «Lecturas» αποκάλυψε με φωτογραφίες την σχέση του Ουρντανγκαρίν με άλλη γυναίκα. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε πιασμένο χέρι χέρι κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη νότια Γαλλία.

Ερωτηθείς για την εξωσυζυγική σχέση του, ο Ουρντανγκαρίν δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Αυτά συμβαίνουν. Είναι ένα δύσκολο θέμα που θα το διαχειριστούμε με τη μέγιστη ηρεμία και μαζί, όπως κάναμε πάντα».

Το σκάνδαλο και η καταδίκη του συζύγου της Κριστίνα για φορολογική απάτη – Της κόστισε, τίτλους

Υπενθυμίζεται ότι το 2018, μετά από μια δίκη με μεγάλη δημοσιότητα, ο 54χρονος Ουρντανγκαρίν, ο οποίος είναι πρώην μέλος της ισπανικής ομάδας χάντμπολ, κρίθηκε ένοχος για φορολογική απάτη, υπεξαίρεση και καταδικάστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο σε φυλάκιση 6 ετών και τριών μηνών. Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε τιμωρεί την αδελφή του: Της αφαιρεί τον τίτλο της δούκισσας | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Η 56χρονη πριγκίπισσα Κριστίνα, κατηγορήθηκε επίσης για φορολογική απάτη, στο πλαίσιο του σχεδίου υπεξαίρεσης 6 εκατομμυρίων δολαρίων που αφορούσε στον σύζυγό της και σε άλλους 16 κατηγορούμενους, αλλά αθωώθηκε για την υπόθεση.

Οι τίτλοι που έχασαν εξαιτίας της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος

Το 20125 συνεπεία του σκανδάλου που συντάραξε την Ισπανία, ο  βασιλιάς της χώρας Φελίπε, αφαίρεσε τους τίτλους της αδερφής του και του Ουρντανγκαρίν, που έπαψαν έκτοτε να είναι ο δούκας και η δούκισσα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Ισπανία: Λιγότερες κατηγορίες για την πριγκίπισσα Κριστίνα - Newsbomb - Ειδησεις

Από τον περασμένο Ιούνιο, ο Ουρντανγκαρίν, έχει ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα που του επιτρέπει να βγει από τη φυλακή και να διαμένει με τη μητέρα του στην πόλη Βιτόρια, ενώ εργαζόταν ως σύμβουλος σε μια λογιστική εταιρεία.

Η πριγκίπισσα Κριστίνα, γνωστή και ως Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας, κατά το βασιλικό πρωτόκολλο της χώρας, παραμένει πάντως 6η στη σειρά διαδοχής του θρόνου και επί του παρόντος ζει και εργάζεται στην Ελβετία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments