Αθλητισμός

Αντρέ Σιμόες: Ενδιαφέρον από την Αλ Φαϊχά της Σαουδικής Αραβίας

Αντρέ Σιμόες: Ενδιαφέρον από την Αλ Φαϊχά της Σαουδικής Αραβίας
Αντρέ Σιμόες: Ο παίκτης της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αλ Φάιχα, η οποία ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Αντρέ Σιμόες της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Φάιχα, η οποία ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του. Η Αλ Φαϊχά αυτή τη στιγμή είναι 6η στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με 25 βαθμούς, μετά από 18 αγωνιστικές.

«Η Αλ Φαϊχά ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν. Η ηλικία του παίκτη μπορεί να είναι 32 ετών, όμως μπορεί να παίξει τόσο 6άρι, όσο και 8άρι», γράφει το tweet. Ο Σιμόες μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ένωση δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Λίγα λόγια για τον Σιμόες

Ο Αντρέ Λουίζ Γκόμεζ Σιμόες είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος την ΑΕΚ Αθηνών. Γεννημένος στο Ματοσίνιος, ο Σιμόες έπαιξε σε 3 σωματεία ως νέος συμπεριλαμβανομένης της Πόρτο στις ηλικίες 8-14. Έκανε τις πρώτες του επαγγελματικές εμφανίσεις με την Παντροένσε αγωνιζόμενος δύο σεζόν στη 3η κατηγορία και μία σεζόν στην 4η κατηγορία στην Πορτογαλία.

Το καλοκαίρι του 2011 ο Σιμόες πήρε μεταγραφή για τη Σάντα Κλάρα.[1] ομάδα 2ης κατηγορίας. Στη δεύτερη του χρονιά με την ομάδα, έπαιξε 39 φορές σκοράροντας ένα γκολ,[2] βοηθώντας έτσι την ομάδα του να φτάσει την 11η θέση.

Τον Ιούνιο του 2013, ο Σιμόες μεταγράφηκε στη Μορειρένσε[3] βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη 1η κατηγορία στη πρώτη του χρονιά, έχοντας περίπου 2800 λεπτά συμμετοχής[4] και συμβάλλοντας με δύο γκολ[5][6] Έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα Πορτογαλίας στις 24 Αυγούστου του 2014, παίζοντας σε όλο τον αγώνα σε εκτός έδρας νίκη με 1-0 εναντίον της Νασιονάλ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments