Αθλητισμός

Νέα μέτρα στα γήπεδα: Έμεινε στο 10% η πληρότητα

Νέα μέτρα στα γήπεδα: Έμεινε στο 10% η πληρότητα
Ανατροπή στην απόφαση για τα γήπεδα - Αποφασίστηκε να διατηρηθεί το πλαφόν των 1000 φιλάθλων, κάτι που θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα

Παρότι είχαν καλλιεργηθεί προσδοκίες ότι η απόφαση θα ήταν προς την κατεύθυνση της αύξησης του ποσοστού συμμετοχής των φιλάθλων στα γήπεδα από το 10%, τουλάχιστον στο 50%, τελικά διαψεύστηκαν.

Κατά τη σημερινή ανακοίνωση των αποφάσεων, από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, η απόφαση για τα γήπεδα παρέμεινε στο ισχύον καθεστώς με την υπόσχεση ότι θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.

Δηλαδή, το ποσοστό χωρητικότητας των γηπέδων παραμένει στο 10%, με ανώτατο όριο 1.000 άτομα και υπό αυτά τα δεδομένα θα διεξαχθεί και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Μένει τώρα το πώς θα αντιδράσουν οι ομάδες αλλά και η διοργανώτρια αρχή

«Όπως είχαμε δεσμευτεί, τα μέτρα θα έμεναν για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα που απαιτούνταν. Η πίεση στο εθνικό σύστημα υγείας παραμένει, αλλά υπάρχει ισορροπία σε εισιτήρια και εξιτήρια. Τα νέα δεδομένα για τη μετάλλαξη Όμικρον δείχνουν μικρότερο χρόνο νόσησης και νοσηρότητα σε σχέση με τη Δέλτα», τόνισε ο κ. Πλεύρης.

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε τι θα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου.

Διασκέδαση και εστίαση: Επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο. Παραμένουν οι καθήμενοι. Γήπεδα: Το μέτρο μένει ως έχει. Θα επανεξεταστεί η αύξηση της χωρητικότητας την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments