Αθλητισμός

Σαράνοφ: «Αν πω το μυστικό στα πέναλτι, δεν θα συνεχίσω να τα πιάνω»

Σαράνοφ: «Αν πω το μυστικό στα πέναλτι, δεν θα συνεχίσω να τα πιάνω»
Σαράνοφ: Ο τερματοφύλακας της Λαμίας ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Άρη, καθώς έπιασε το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα.

Ο Σαράνοφ ήταν ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης της Λαμίας στο Κύπελλο. Η ομάδα έχει εξελιχθεί σε «φονέα των γιγάντων» και μετά τις προκρίσεις επί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια, φέτος πραγματοποίησε μία ακόμη έκπληξη πετώντας εκτός των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος τον Άρη.

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ έπιασε το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, ενώ προέβη και σε άλλες σωτήριες επεμβάσεις. Ο Σέρβος τερματοφύλακας δήλωσε ικανοποιημένος, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει το μυστικό της… επιτυχίας που έχει στα πέναλτι.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Σαράνοφ στην κάμερα της Cosmote:

Για το ότι είναι τρίτη φορά που πιάνει πέναλτι: «Δεν θα σας πω, είναι μυστικό, αν το πω δεν θα συνεχίσω να τα πιάνω».

Για το γεγονός πως χωρίς αυτόν δεν θα πανηγύριζε η Λαμία την πρόκριση: «Μετά από κάθε νίκη νιώθω καλά, για μένα ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό πως στο τέλος περάσαμε. Η πόλη, ο πρόεδρος και το κλαμπ το άξιζε, το ξέραμε από πριν, τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε».

Το έχει ξανακάνει

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, πάντως, είναι πάντα παρών και πρωταγωνιστής στις μεγάλες στιγμές της Λαμίας στο Κύπελλο. Στη πρώτη του θητεία στο κλαμπ και συγκεκριμένα την σεζόν 2018-2019 ο σύλλογος της Φθιώτιδας απέκλεισε στους 32 τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια πέταξε έξω τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, ο Σαράνοφ έκανε το ματς της ζωής με καθοριστικές επεμβάσεις και στο φινάλε του αγώνα, απέκρουσε πέναλτι του Κώστα Φορτούνη.

Μάλιστα, ο Σαράνοφ δεν είναι τυχαίος τερματοφύλακας. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Σερβίας, έχει φορέσει την φανέλα της Παρτιζάν, έχει παίξει στο Europa League με την Μακάμπι Χάιφα. Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα transfermarkt ο Σέρβος πορτιέρε μέχρι και σήμερα στην καριέρα του, έχει αντιμετωπίσει 33 φορές αντίπαλο από τα έντεκα βήματα. Στις 14 βγήκε νικητής, επίδοση πραγματικά εντυπωσιακή που δείχνει την ικανότητά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments