Τεχνολογία

Η Adidas εγκαινιάζει πλωτό γήπεδο τένις στον Great Barrier Reef

Η Adidas εγκαινιάζει πλωτό γήπεδο τένις στον Great Barrier Reef

Πηγή Φωτογραφίας: famous campaigns

Adidas: Για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με το πρόβλημα των πλαστικών απορριμμάτων στους ωκεανούς σκεφτήκαν αυτή την ιδέα.

Το καθεστώς εμβολιασμού του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Αυστραλία πρόσφατα. Για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με το πρόβλημα των πλαστικών απορριμμάτων στους ωκεανούς, η Adidas και η περιβαλλοντική οργάνωση Parley for the Oceans ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα γήπεδο τένις από ανακυκλωμένο πλαστικό που επιπλέει στο θαλάσσιο πάρκο Great Barrier Reef της Αυστραλίας – εν όψει του Australian Open.  Adidas

«Τα πλαστικά απόβλητα είναι ένα πρόβλημα. Η καινοτομία είναι η λύση μας»

Οι δύο εταιρείες εγκαινίασαν το πλωτό γήπεδο ως μέρος της συνεργασίας τους για τη σειρά ενδυμάτων τένις και κοσμείται με την εξής έκφραση: «Τα πλαστικά απόβλητα είναι ένα πρόβλημα. Η καινοτομία είναι η λύση μας». Η συνεργασία έρχεται καθώς η Adidas προσπαθεί να αφαιρέσει τα πλαστικά συστατικά από τα ρούχα της.

Ένας εκπρόσωπος της Adidas δήλωσε: «Η νέα συλλογή ενδυμάτων τένις της Adidas, που θα φορεθεί από παίκτες κατά τη διάρκεια του Australian Open στη Μελβούρνη, είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Ύφαλου και αποτελείται από προϊόντα από έναν από τους καινοτόμους της βιωσιμότητας. Κατασκευασμένο με Parley Ocean Plastic”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adidas Australia (@adidasau)

Επιλέξαμε να λανσάρουμε αυτήν τη συλλογή στο προστατευόμενο από την πολιτιστική κληρονομιά θαλάσσιο πάρκο του Κουίνσλαντ για να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση και τη θετική συζήτηση σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στον τερματισμό των πλαστικών απορριμμάτων και να προστατεύσουμε τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο».

Συμμετείχαν Ίαν Θορπ, η Τζες Φοξ και ο Νέιθαν Κλέρι

Για να σηματοδοτήσουν το λανσάρισμα, ο Αυστραλός αθλητικός αστέρας Ίαν Θορπ, η Τζες Φοξ και ο Νέιθαν Κλέρι ενώθηκαν μαζί με το μοντέλο Steph Claire Smith και έπαιξαν ένα παιχνίδι μικτών διπλών στο γήπεδο. Μην ανησυχείτε όμως, όλες οι μπάλες του τένις ανασύρθηκαν από το νερό.

Το γήπεδο δεν θα επιπλέει για πάντα, καθώς μετά το πρωτάθλημα τένις, η επιφάνεια του γηπέδου τένις θα ανακυκλωθεί για ένα αθλητικό γήπεδο που πρόκειται να κατασκευαστεί σε σχολείο σε μια κοντινή πόλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments