Trash

Survivor spoiler 27/1: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης

Survivor spoiler 27/1: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης
Survivor spoiler 27/1: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αθλητής πάλης έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο τρώγοντας.

Μεγάλες ανατροπές γίνονται στο survivor 2022 καθώς μαθεύτηκε η αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη από το παιχνίδι της επιβίωσης.  Σύμφωνα με πληροφορίες από το Athensmagazine.gr και τον Παναγιώτη Παπανικολάου, είναι σίγουρη η αποχώρηση του πρωταθλητή πάλης που θα την ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στις αρχές της επόμενης εβδομάδας!

Και με αυτό τον τρόπο ο Γιωρίκας Πιλίδης αποτελεί παρελθόν από το Survivor και αναμένεται να ανακοινωθεί αυτό στο επεισόδιο της Κυριακής από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο της Κυριακής. Survivor spoiler 27/1

Στο νοσοκομείο ο αθλητής Πάλης

Από τις πρώτες κιόλας μέρες που διαδραματιζόταν ο πρωταθλητής πάλης είχε μιλήσει ανοικτά για το μεγάλο θέμα που είχε μέσα στο παιχνίδι και δεν ήταν άλλο από αυτό της πείνας. Ο Γιωρίκας είχε πει ανοικτά πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αφού είχε συνηθίσει να τρώει 4.000 θερμίδες την μέρα λόγω του αθλήματός του και τώρα δεν τρώει ούτε τις μισές.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο νεαρός παίκτης των Διασήμων είχε σοβαρό θέμα με το στομάχι του και τις τελευταίες μέρες η κατάσταση επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να μην τον δούμε καθόλου να αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα! Να θυμίσουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με την Κρυσταλλία των Μαχητών, η οποία τελικά και αποχώρησε!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιωρίκας Πιλίδης έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο τρώγοντας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments