Αθλητισμός

Αλλάζει προπονητή ο Άρης

Αλλάζει προπονητή ο Άρης
Άρης: Από ότι φαίνεται ο Θοδωρής Καρυπίδης εξετάζει διάφορα σενάρια για αλλαγή προπονητή αν και στηρίζει δημόσια τον Άκη Μάντζιο.

Σκέψεις για αλλαγή του προπονητή κάνει το διοικητικό επιτελείο του Άρη. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Άρη αν και στηρίζει τον Άκη Μάντζιο, δεν εφησυχάζει και εξετάζει τρία βασικά ονόματα για την θέση του τεχνικού ηγέτη της ομάδας.

Σύμφωνα με τον OverFM, τα «παιδιά της πιάτσας» αποκάλυψαν, ότι παρά το αποκλεισμό από το Κύπελλο του Άρη από την Λαμία, o Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει δημόσια τον Άκη Μάντζιο. Παράλληλα, εξετάζει και διάφορες περιπτώσεις για την αντικατάσταση του.

Τα τρία σενάρια

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γραφεία μάνατζερ, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βολιδοσκοπεί και συζητάει με τρεις προπονητές. Ο ένας είναι Έλληνας και μάλιστα παλιός γνώριμος της ομάδας. Πρόκειται για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος αυτό το καιρό δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας.

Ο δεύτερος είναι από την Ιβηρική χερσόνησο, ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για Ισπανό ή Πορτογάλο. Η τρίτη επιλογή ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά είναι προπονητής από το εξωτερικό.

Η ήττα από την Λαμία

Η κεφαλιά του Άνταμ Τζανετόπουλου δύο λεπτά πριν το τέλος της έδωσε στη Λαμία το πολυπόθητο εισιτήριο για την τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας του Άρη με 1-0, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο χαμένα πέναλτι με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά (16’) και τον Μπρούνο Γκάμα (124’) και τρεις ακόμα, τουλάχιστον, σπουδαίες ευκαιρίες.

Όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο Άρης πήρε την κατοχή της μπάλας, με τη Λαμία να δίνει χώρο. Οι «κίτρινοι» απείλησαν εκ νέου στο ξεκίνημα του β’ μέρους, όταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, με την κεφαλιά του Εντιαγέ να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Σαράνοφ.

Στο 55’ ήταν η σειρά της Λαμίας να απειλήσει, με τον Γιώργο Σαραμαντά να εκμεταλλεύεται τις κόντρες, αλλά το φαλτσαριστό πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Σιαμπάνη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 65’, όταν από το γύρισμα του Μαντσίνι, η μπάλα κόντραρε στον Φάνη Τζανδάρη, αλλά πριν περάσει εξ ολοκλήρου τη γραμμή, την μπλόκαρε ο Σαράνοφ.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα – για τρίτο σερί ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες σε διάστημα επτά ημερών – με την παράταση να είναι αναπόφευκτο επακόλουθο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments