Ελλάδα

Μεγάλο ελληνικό site πέρασε στα χέρια εφοπλιστή

Μεγάλο ελληνικό site πέρασε στα χέρια εφοπλιστή
Ένα μεγάλο ελληνικό site άλλαξε ιδιοκτήτη, καθώς το brand name και η εταιρεία μεταφέρθηκαν από τα ιδρυτικά στελέχη σε Έλληνα εφοπλιστή.

Μεγάλο Ελληνικό site πέρασε στα χέρια εφοπλιστή. Η Farosnet Single Member S.A. και το ειδησεογραφικό brand name huffingtonpost.gr μεταβιβάστηκαν πλήρως στον εφοπλιστή Πέτρο Παππά, από τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρείας το 2014.

Η ιστοσελίδα μεταφέρθηκε σε εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, με τον Αντώνη Φουρλή να βρίσκεται στη θέση του διευθυντή. Στην εταιρεία Farosnet αρχικά συμμετείχαν κατά την έναρξη της (με ισόποσα μερίδια) οι Μαριάννα Λάτση, Πέτρος Παππάς και Δημήτρης Μάρης, και με μικρότερο μερίδιο η Ευγενία Χανδρή. Στην πορεία η μετοχική σύνθεση διαφοροποιήθηκε και προσφάτως το σύνολο των μετοχών πέρασε στον χαμηλών τόνων εφοπλιστή έπειτα από μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου που κατείχε ο Δημήτρης Μάρης.

Οι συνεργασίες

Η ιστοσελίδα διαθέτει 25 άτομα προσωπικό και ενισχύεται από τους εκατοντάδες bloggers (επιστήμονες, επιχειρηματίες, εκπροσώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού), διατηρώντας παράλληλα τις συνεργασίες με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού.

Στη νέα εποχή το huffpost.gr θα έχει συνεργασία με το dikastiko.gr του Παναγιώτη Στάθη, σε επίπεδο ανταλλαγής περιεχομένου, αναμένεται συμφωνία ανανέωσης δικαιωμάτων με τη μητρική εταιρεία, με ορίζοντα τριετίας και την εμπορική διεύθυνση την στρατηγική θα διαμορφώνει η Βασιλένια Αγγελούδη ικανό στέλεχος του τομέα της με εμπειρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments