Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν τα πήγαμε όσο καλά θέλαμε με την κακοκαιρία

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν τα πήγαμε όσο καλά θέλαμε με την κακοκαιρία
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε το πρωί του Σαββάτου για τα προβλήματα που σημειώθηκαν από την σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίδα» που σάρωσε την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε το πρωί του Σαββάτου για τα προβλήματα που σημειώθηκαν από την σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίδα» που σάρωσε την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας. Με αφορμή την Αττική Οδό όπου χιλιάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο εν μέσω χιονόπτωσης, ο υπουργός έκανε λόγο για εξοργιστικές εικόνες ενώ παραδέχθηκε πως και τώρα αρκετοί πολίτες σε πάρα πολλούς δήμους παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν ένα δύσκολο καιρικό φαινόμενο

«Δεν θέλω να πω ότι φταίει ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης. Ήταν ένα δύσκολο καιρικό φαινόμενο, δεν τα πήγαμε τόσο καλά, όσο θα θέλαμε» σημείωσε, μεταξύ άλλων,. «Ο πρωθυπουργός είπε κάτι στο υπουργικό συμβούλιο που με βρίσκει πολύ σύμφωνο, πέραν της συγγνώμης που ακούστηκε. Είπε ότι “διδασκόμαστε και προχωράμε”» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει μια ενδελεχής συζήτηση για το τι πήγε στραβά. «Πέρυσι είχαμε τη “Μήδεια” όπου είχαμε πολλά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση. Φαίνεται ότι αυτό μελετήθηκε και ο ΔΕΔΔΗΕ και οι δήμοι έκαναν καλύτερα τη δουλειά τους και στην “Ελπίδα” αν και ήταν διπλάσιο φαινόμενο, είχαμε λιγότερα προβλήματα» πρόσθεσε. Καιρός αύριο 25 Ιανουαρίου

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν είναι δική μου δουλειά να προσωποποιώ ευθύνες

«Δεν είναι δική μου δουλειά να προσωποποιώ ευθύνες» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το ενδεχόμενο να πρέπει να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα που ήταν υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία των οδικών αξόνων.

«Το κράτος ήταν αυτό που τελικά ενήργησε. Ο στρατός και η αστυνομία μοίρασαν τρόφιμα και κουβέρτες, αλλά και απεγκλώβισε τους πολίτες» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν μπορεί να κρίνει το ότι ο κ. Στυλιανίδης δεν βρέθηκε στο σημείο, καθώς μπορεί να έκανε καλύτερα τη δουλειά του στο κέντρο επιχειρήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments