Διεθνή

Τουρκία Προεκλογική εκστρατεία: Ο μικρός θαυμαστής του Ερντογάν

Τουρκία Προεκλογική εκστρατεία: Ο μικρός θαυμαστής του Ερντογάν
Ένας πιτσιρικάς μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην προεκλογική ομιλία του Ερντογάν στην Τραπεζούντα, καλώντας τον κόσμο να τον ψηφίσει

Τον πιο μεγάλο θαυμαστή του στον πρόσωπο ενός πιτσιρικά βρήκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά την περιοδεία του στην Τραπεζούντα του Πόντου, όπου πραγματοποίησε την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, μετά την ομιλία του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε ένα μικρό παιδί στη σκηνή.

Ο μικρός ωστόσο του ζήτησε το μικρόφωνο να μιλήσει. Αρπάζοντας το μικρόφωνο από τα χέρια του Τούρκου Προέδρου άρχισε να τον εξυμνεί και να προτρέπει τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος να ψηφίσει Ερντογάν.

Μάλιστα, το μικρό αγόρι προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκαλώντας «προδότη» 2 φορές τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Ο Ερντογάν χωρίς να πει τίποτα στον μικρό του οπαδό, απλά χαμογελούσε, ενώ του έδωσε δώρο ένα αυτοκινητάκι.

«Δώσε εδώ αμέσως το μικρόφωνο!», είπε ο μικρός υποστηρικτής του τούρκου προέδρου και πήρε τον λόγο. «Φίλοι μου, αυτός ο κ. Κεμάλ, ο θείος μου ο πρόεδρος… Ο κ. Κεμάλ που βγαίνει απέναντι στο θείο μου τον πρόεδρο ποιος είναι ξέρετε; Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας προδότης! Ένας προδότης! Αλλά ο άνθρωπος εδώ, είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Αυτόν να ψηφίσετε. Ο πιο μεγάλος!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments