Οικονομία

Hilton Athens: Ρίχνει αυλαία σήμερα – Θα ανοίξει ως Conrad το 2024

Hilton Athens: Ρίχνει αυλαία σήμερα – Θα ανοίξει ως Conrad το 2024
Hilton Athens: Ρίχνει αυλαία σήμερα το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton όπου λειτουργούσε για σχεδόν 58 χρόνια. Πρωτολειτούργησε το 1963 ενώ έχει φιλοξενήσει πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων όπως μέλη βασιλικών οικογενειών και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Ρίχνει αυλαία σήμερα το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton όπου λειτουργούσε για σχεδόν 58 χρόνια. Πρωτολειτούργησε το 1963 ενώ έχει φιλοξενήσει πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων όπως μέλη βασιλικών οικογενειών και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου. Το Hilton οικοδομήθηκε την περίοδο μεταξύ 1958-1963, μετά από μελέτη των αρχιτεκτόνων Εμμανουήλ Βουρέκα, Προκόπη Βασιλειάδη, Σπύρου Στάικου και Αντώνη Γεωργιάδη. Με την ανέγερση του, σήμανε την είσοδο της χώρας στην παγκόσμια τουριστική αγορά πολυτελείας, αποτελώντας και το ίδιο ένα κατεξοχήν σύμβολο της μεταπολεμικής ανάπτυξης της χώρας.

Πλέον τα brands πολυτελείας της Hilton, και συγκεκριμένα τα Conrad Hotels & Resorts, Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences, θα αποκτήσουν παρουσία στην Ελλάδα. Στον άμεσο σχεδιασμό βρίσκεται η πλήρης ανακαίνιση του κτιριακού συγκροτήματος και στη θέση του θα δημιουργηθεί ένας πολυδιάστατος προορισμός με νέες χρήσεις, από την Ιονική Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Α.Ε, θυγατρική του Ομίλου ΤΕΜΕΣ.

Hilton Athens: Τι θα περιλαμβάνει το νέο συγκρότημα

Θα περιλαμβάνει πέραν της ξενοδοχειακής χρήσης ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτική λέσχη μελών, πολλαπλά εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες μέσα από δραστηριότητες αναψυχής και ευεξίας, με στόχο να συμβάλει περαιτέρω στην καθιέρωση της Αθήνας μεταξύ των κορυφαίων επιλογών στην Ευρώπη για ταξίδια ή ακόμα και για μόνιμη διαμονή. Προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό διεθνών και ελληνικών brands, ο νέος προορισμός φιλοδοξεί να εμπνεύσει τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς και τους ξένους επισκέπτες, καλώντας τους να βιώσουν το αυθεντικό πνεύμα της σύγχρονης Αθήνας.

Hilton Athens: Με εθελουσία οι εργαζόμενοι

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, το οποίο θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Παράλληλα, όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν κατόπιν αξιολόγησης, σε άλλες τουριστικές δραστηριότητες του Ομίλου, όπως στη νέα ξενοδοχειακή μονάδα της Costa Navarino, καθώς και στο ξενοδοχείο και τις λοιπές επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν εντός του νέου προορισμού της Αθήνας στα τέλη του 2024.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments