Lifestyle

Νίκος Ψαρράς: «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα»

Νίκος Ψαρράς: «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα»
Νίκος Ψαρράς: «Έπρεπε να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε “σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;”» είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Ψαρράς. Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις Άγριες Μέλισσες, την περίοδο που ζούσε στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του, και τους γείτονές του μεταξύ αυτών και ο Τομ Χανκς.

Για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ο Νίκος Ψαρράς απάντησε: «Ο Σταμάτης, επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει φασαρίες, έρχεται για να βολευτεί, αλλά το χωριό δεν τον αντιμετωπίζει θετικά. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνο στις Άγριες Μέλισσες, φέρνει μαζί του και έναν ακόμη άνθρωπο. Όταν παίζεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, το μεγάλο δέλεαρ που έχεις ως ηθοποιός είναι να βρεις το δίκιο σου, πρέπει να τον υποστηρίξεις, να τον δικαιώσεις».

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Psarras (@psarras.nikos)

Οι γείτονές του στο Λος Άντζελες

Για το όνειρο του ηθοποιού αλλά και ποια συμπεριφορά αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί όταν φεύγουν στο εξωτερικό είπε: «Η πιο έντονη εικόνα που έχω από το Σοχό Θεσσαλονίκης είναι να επιστρέφω από το φροντιστήριο, να φυσάει με μανία και να σκέφτομαι ότι κάνω γύρισμα. Κάθε φορά που φυσάει, μου έρχεται η εικόνα του παιδιού που ήταν γεμάτο όνειρα και φανταζόταν τον εαυτό του σε ένα γύρισμα», ανέφερε, ενώ αποκάλυψε πτυχές της ζωής του ως ηθοποιός στις ΗΠΑ.

Από τη Νέα Υόρκη έχω υπεροχή εικόνα, είχα χρήματα από τις υποτροφίες και εμένα σε ένα υπέροχο σπίτι, με γείτονες τον Ίθαν Χοκ & την Ούμα Θέρμαν. Στο Λος Άντζελες σέρβιρα σε όλα τα ελληνικά εστιατόρια, πολύ ταραμά και πολλή ελληνική σαλάτα, για να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε «σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;».

Ο Νίκος Ψαρράς  στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συνειδητοποίησα πόσο ωραίο είναι να είσαι στην Ελλάδα, να μιλάς τη γλώσσα σου όταν παίζεις, να πάρεις δυο τηλεφωνά τα μεσάνυχτα όταν δεν είσαι καλά. Τα πρώτα δυο χρονιά στο Λος Άντζελες ήταν πολύ σκούρα, με πολλή μελαγχολία & απόρριψη, ήμουν πεπεισμένος ότι είχα διαλέξει τη λάθος δουλειά.

Ο Ίθαν Χοκ & η Ούμα Θέρμαν ήταν ευγενέστατοι γείτονες και πολύ καλά παιδιά. Στο σούπερ μάρκετ είδα από τη Μεγκ Ράιαν μέχρι τον Τζορτζ Κλούνει. Κάνεις δεν ξέρει πως θα ήμουν σήμερα εάν είχα παίξει στο «nip/tuck» ή αν είχα κάνει μια ταινία με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο».

Το πιο τρελό όνειρό του

Για την οικογένειά που έχει αποκτήσει ο Νίκος Ψαρράς εξομολογήθηκε: «Δεν χορταίνω ούτε τη γυναίκα μου, την Ελένη, ούτε το γιο μας τον Πάνο, προσπαθώ να είμαι μαζί τους όσο γίνεται. Ο γιος μου, μου είπε να παίζω θέατρο από το μπαλκόνι μας ‘η με zoom, για να μη φεύγω απ’ το σπίτι. Μου αποκάλυψε ότι στενοχωριέται πολύ που φεύγω από το σπίτι, γιατί αισθάνεται πως έχω χωρίσει τη μαμά του.

Ωστόσο, τού εξηγώ ότι τον αγαπώ, αλλά πρέπει να δουλέψω για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Ενοχλείται όταν με σταματάει κόσμος στο δρόμο για να μου μιλήσει και το γελοιοποιεί λέγοντας «ναι, ναι, ναι είναι ο Νίκος Ψαρράς, αυτός. Το πιο τρελό μου όνειρο είναι να τα παρατήσω όλα για ένα χρόνο και να κάνω το γύρο του κόσμου με την οικογένειά μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments