Πολιτική

Νέα Δημοκρατία κατά ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη για το επεισόδιο στη Βουλή

Νέα Δημοκρατία κατά ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη για το επεισόδιο στη Βουλή
Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν θα ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκει μέσω του Πολάκη την απαξίωση του πολιτεύματος, τον διχασμό και την ευτέλεια της πολιτικής ζωής

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Παύλου Πολάκη, ο οποίος για μία ακόμα φορά πρωταγωνίστη σε άλλο ένα επεισόδιο στη Βουλή.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα του ήθους και της ευπρέπειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του κ. Πολάκη, επιδιώκει την απαξίωση του πολιτεύματος, τον διχασμό και την ευτέλεια της πολιτικής ζωής».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι: «Δεν θα τους παρακολουθήσουμε, γιατί ούτε είμαστε και ούτε θα γίνουμε όμοιοί τους. Οι κανόνες της δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου θα δίνουν κάθε φορά, με θεσμικό τρόπο, τις κατάλληλες απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης τους».

Τι προηγήθηκε

Μετά από την προσωρινή διακοπή εξαιτίας της άρνησης του Παύλου Πολάκη να μιλήσει για τον αναπτυξιακό νόμο, αλλα αντ’ αυτού προτίμησε να αναφερθεί στη Novartis, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος της συνεδρίασης ο οποίος μετά από συνεχείς προειδοποιήσεις έκλεισε το μικρόφωνο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να κατέβει από το βήμα με συνέπεια ο Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας,  να ανοίξει τα μικρόφωνα του προεδρείου της Βουλής, και να ανακοινώσει τη διακοπή της συνεδρίασης για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Μάλιστα μετέφερε τα λόγια του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα οποίος τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει στον Παύλο Πολάκη και σε κανέναν να μετατρέψει το χώρο της Βουλής σε χώρο φθηνού ακτιβισμού και κατάληψης.«Επικοινώνησα με τον κ. Τασούλα και μου ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής για σήμερα. Μου προσέθεσε ότι ο κ. Πολάκης δε θα μεταβάλλει του χώρο του Κοινοβουλίου σε χώρο φτηνού ακτιβισμού και κατάληψης διασύροντάς το. Όσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments