Αθλητισμός

Ηρακλής: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον 19χρονο οπαδό του Άρη

Ηρακλής: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον 19χρονο οπαδό του Άρη
Ο Γηραιός με μία ανάρτησή του πήρε θέση για τα κρούσματα οπαδικής βίας το τελευταίο διάστημα με τραγικότερο όλων την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη, οπαδού του Άρη, στη Θεσσαλονίκη, που ήρθε να προστεθεί με τον πιο τραγικό τρόπο σε μία σειρά από περιστατικά οπαδικής βίας, δεν άφησε ασυγκίνητη την ομάδα του Ηρακλή, παίρνοντας σαφή θέση στα όσα συμβαίνουν.

Ο «Γηραιός» έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία απέσπασε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες Like και θετικά σχόλια, όχι μόνο από τους φίλους του, αλλά και από πολλούς φιλάθλους και οπαδούς άλλων ομάδων.

Ανέβασε μια φωτογραφία, με το σήμα του στα χρώματα του Άρη,  σε μαύρο και κίτρινο, σε μια ένδειξη συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στην οικογένεια του θύματος.

Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε το hastag #nomore (όχι πια).

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Ηρακλή:

Βρέθηκε το όπλο της δολοφονικής επίθεσης

Το δρεπάνι που στέρησε τη ζωή από τον 19χρονο Άλκη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, δίπλα σε σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά για εξέταση, ενώ τον 19χρονο που πέθανε τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ ήδη υπάρχουν καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments