Πολιτική

Θεοδωρικάκος για επιθέσεις: «Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή»

Θεοδωρικάκος για επιθέσεις: «Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή»
Θεοδωρικάκος για επιθέσεις: Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα και αφορά την αιματηρή επίθεση στη Θεσσαλονίκη και τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα.

Θεοδωρικάκος για επιθέσεις: Τι έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε για τις επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή. Το κράτος δικαίου προστατεύει όλους τους πολίτες. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της». Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος όταν έλαβε την ενημέρωση για τις επιθέσεις αλλά και τις συλλήψεις που ακολούθησαν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα.

Το χρονικό των υποθέσεων

Αιματηρό επεισόδιο συνέβη μεταξύ οπαδών στην Θεσσαλονίκη. Στην συμπλοκή αυτή συμμετείχαν 30 άτομα, όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα ηλικίας 18 με 20 ετών, εκ των οποίων ο ένας θανάσιμα από μαχαίρωμα στα πλευρά. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Θεοδώρου Γαζή, επάνω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στην περιοχή της Χαριλάου.

Επιτέθηκαν με γκαζάκια σε Καμπουράκη και Ντούμα

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Δημήτρης Καμπουράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε όσα έγιναν. «Αν δεν είχα αυτή την θωρακισμένη βαριά πόρτα ασφαλείας θα είχε μπει μέσα όλο. Μένει η πεθερά μου στο ισόγειο, που δεν είναι εδώ τώρα, αν ήταν εδώ θα είχαμε ιστορίες» σημείωσε. «Οι κίνδυνοι του επαγγέλματος, πού να πάει το μυαλό; Καταρχήν είναι έκπληξη, λες θα καούν οι άνθρωποί μου» είπε και περιέγραψε τον άνθρωπο πίσω από τα γκαζάκια. «Ένας ήταν, φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά, είχε και μούσι. Αν περνούσε κάποιος από εδώ, θα είχε καεί» τόνισε. Ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί απειλές και πέρσι. Τότε η Αστυνομία του είχε προτείνει να έχει αστυνομική φρουρά.

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου προέβη σε δήλωση αναφορικά με την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη καθώς και στον πρόεδρο τον ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα. Ο κ. Οικονόμου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανέναν δημοκρατικό πολίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments