Ελλάδα

Άλκης δολοφονία: Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Άλκης δολοφονία: Συνελήφθη ένας από τους δράστες
Άλκης δολοφονία: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπάνου, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

 Ο Άλκης Καμπάνος έπεσε θύμα οπαδικής βίας, το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη από «αγνώστους», ενώ όπως έγινε γνωστό όπλο του εγκλήματος ήταν ένα δρεπάνι. Ακόμη, προσήχθησαν στην ΓΑΔΘ αργά το βράδυ της Τρίτης τρία άτομα, ως ύποπτα για τη συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη. 

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι.  Την είδηση γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στο Twitter. 

H ανάρτηση

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» γνωστοποιεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Νεαρός αλλοδαπός ο δράστης

Πρόκειται για ένα από τα τρία άτομα που προσήχθησαν χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πρόκειται για έναν νεαρό αλλοδαπό που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο οχημάτων που εθεάθησαν να εγκαταλείπουν το σημείο μετά τη φονική επίθεση στην οδό Γαζή, στη Χαριλάου.

Ο συλληφθείς αναμένεται να βρεθεί αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης για να δώσει εξηγήσεις ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων εμπλεκόμενων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πάνω από δέκα άτομα. Οι αρχές είχαν στα χέρια τους το δρεπάνι με το οποίο ένας από τους δράστες μαχαίρωσε τον Άλκη, το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στο δρόμο, πλάι σε απορρίμματα. Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments