Ελλάδα

Αυτός είναι ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Αυτός είναι ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη
Διαβόητος χούλιγκαν και σεσημασμένος ο 23χρονος δράστης.
Ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς χούλιγκαν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών είναι ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής, που ομολόγησε την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο φερόμενος ως δολοφόνος, είναι γνωστός για τη δράση του στην πόλη και γενικότερα στη βόρεια Ελλάδα και τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους πιο διαβόητους χούλιγκαν, που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες οπαδικά επεισόδια ανά τη Θεσσαλονίκη. Το 2019 είχε μαχαιρώσει οπαδό αντίπαλης ομάδας, ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη κι εκκρεμεί η δίκη του.
Πρόκειται για έναν από τους σκληρότερους χούλιγκαν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών θεωρείται από τις διωκτικές αρχές ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 19χρονο Άλκη Καμπανό, μαχαιρώνοντάς τον με μια μακριά λεπίδα – και όχι δρεπάνι – στο πόδι, κόβοντας του αρτηρία.

Ομολόγησε το πρωτοπαλίκαρο των χούλιγκαν

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 23χρονος, o οποίος κατοικεί νόμιμα στην Ελλάδα, είχε συλληφθεί το 2019, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, όμως η δίκη του ακόμα εκκρεμεί, παρότι έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από τη σύλληψη.

Τότε ήταν πάλι για συμπλοκή και μαχαιρώματα οπαδών του Άρη, κοντά στο ίδιο σημείο με την δολοφονία του Άλκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην περιοχή του Χαριλάου. Ανήκει σε σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων των δραστών.

Τα στοιχεία που έχει σε βάρος του η Ελληνική Αστυνομία είναι συντριπτικά, ενώ το πιο ουσιαστικό είναι ότι τον έχει αναγνωρίσει ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ήταν μαζί με τον 19χρονο Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα την Πέμπτη.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών στη δολοφονία.

Ποιος είναι ο 23χρονος δράστης  σκότωσε τον Άλκη Καμπανό

Σκληρός χούλιγκαν που και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε οπαδικά μαχαιρώματα είναι ο 23χρονος Α.Τ. που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο 23χρονος Αλβανός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα το πρωί έκανε ντου η αστυνομία.

Αυτός είναι ο σεσημασμένος 23χρονος που θεωρείται ένα από τα 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) συνελήφθη ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπανού που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι τα ξημερώματα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Η σύλληψη του δολοφόνου του Άλκη Καμπανού, μια πράξη φρίκης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετούσε για πάντα τον φοιτητή. Η κηδεία του Άλκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βέροια.

Σεσημασμένος και από τους πρώτους υπόπτους

Ο 23χρονος είναι ένας από τους τρεις προσαχθέντες, ήδη από χθες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Σήμερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Είναι σεσημασμένος, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική βία και μάλιστα για την υπόθεση εκκρεμεί δίκη. Συγκεκριμένα, είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, με μαχαίρι, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού αναγνώρισε φίλος του 19χρονου, ο οποίος ήταν παρέα με τον νεαρό που δολοφονήθηκε, και χτυπήθηκε και ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ελαφρύτερα.

Εξ αρχής ήταν το βασικός ύποπτος σύμφωνα με τα στοιχεία

Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έχει καταγραφεί και από κάμερες, μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη. Ο 23χρονος είναι δε, ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.

Σε video φαίνεται ο 23χρονος και όσοι βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο να το παρατούν τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο, προφανώς μετά την άγρια δολοφονία.

Ο 23χρονος δολοφόνος του Άλκη, σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτά στο ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης, ως βοηθός ιατρικών εργαστηρίων.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και των υπολοίπων της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό και χτύπησε τους φίλους του συνεχίζεται.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας : Άμεση σύλληψη ατόμου για υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • Κράνη,
  • Βεγγαλικά χειρός,
  • Κροτίδες,
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
  • Μεταλλικοί σωλήνες,
  • Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments