Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Είχε μαχαιρώσει οπαδούς στα επεισόδια του Βόλου ο δράστης [vid]

Δολοφονία 19χρονου: Είχε μαχαιρώσει οπαδούς στα επεισόδια του Βόλου ο δράστης [vid]
O νεαρός άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη.

Συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν  το μεσημέρι της Τετάρτης, 02/02/2022, έναν 23χρονο Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος και ομολόγησε την άγρια δολοφονία. dolofonia_thes_drastis_0202_1-766x1200-1

Πρόκειται για οπαδό του ΠΑΟΚ σεσημασμένο, με παρελθόν στην οπαδική βία. Η προσαγωγή του έγινε το βράδυ της Τρίτης από τις Αρχές, με έναν φίλο του αδικοχαμένου Άλκη, που επίσης χτυπήθηκε κατά την άνανδρη επίθεση, να τον αναγνωρίζει.

Το video σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού:

Εκκρεμεί δίκη για οπαδική βία εις βάρος του

Ο νεαρός άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, είχε πάρει μέρος και στα θλιβερά επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ το 2017, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα.

Τότε είχε καταγραφεί από τα φωτογραφικά πρακτορεία να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί. dolofonia_thes_drastis_0202_2-2048x1339-1-1200x785

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, είχε διαπράξει πανομοιότυπη επίθεση το 2019, στα επεισόδια στον Βόλο

Αναφορικά με τα όσα διεπράχθησαν πίσω στο 2019, το Live News αποκάλυψε πως τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς έγινε μια συμπλοκή με πανομοιότυπο τρόπο και στην ίδια περίπου περιοχή! Τότε, ο 23χρονος -σήμερα- μαζί με άλλα τρία άτομα επιτέθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς, αφού τους αιφνιδίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες.

Ο 23χρονος τότε είχε και πάλι συλληφθεί, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη εις βάρος του να εκκρεμεί. Σύμφωνα με τις Αρχές, τον τελευταίο χρόνο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, έχουν σημειωθεί 15 παρόμοιες επιθέσεις, με χτυπήματα δηλαδή με μαχαίρι στον μηρό.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου 2022, ο 19χρονος Άλκης Καμπανός κατέληξε, έχοντας δεχθεί άγρια επίθεση από χούλιγκανς, με τον συλληφθέντα να του καταφέρνει και το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι στη βουβωνική χώρα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Mega:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments