Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 139: Η Μυρτάλη πετάει έξω από το σπίτι τον Στέφανο

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 139: Η Μυρτάλη πετάει έξω από το σπίτι τον Στέφανο
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 139: Οι καβγάδες της Μυρτάλης με τον Στέφανο είναι καθημερινοί και το τέλος της σχέσης τους φαίνεται να πλησιάζει.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 139

Η Αρετή επιτίθεται στη Βασιλική με οργή κι εκείνη την ακούει σοκαρισμένη, χωρίς να βγάλει λέξη. Όταν όμως η Αρετή θα σηκώσει το χέρι της να χτυπήσει την κόρη της, ο Φίλιππος θα αντιδράσει και θα δείξει ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Βασιλική με κάθε τρόπο.

Ο Ιάκωβος φεύγει εσπευσμένα από το Σούνιο, δείχνοντας στην Αθηνά ότι θέλει να κρατήσει απόσταση για λίγο, επειδή τρέφει έντονα συναισθήματα που νιώθει για εκείνη. Η Αθηνά, από την πλευρά της, πιστεύει ότι δεν πρέπει να εκδηλωθούν τα συναισθήματά τους, φοβούμενη ότι θα πυροδοτηθούν αντιδράσεις που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει. Η Χάιδω κάνει πρόταση στον Λυκούργο να συγκατοικήσουν κάποια στιγμή.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 139

Οι καβγάδες της Μυρτάλης με τον Στέφανο είναι καθημερινοί και το τέλος της σχέσης τους φαίνεται να πλησιάζει. Ο Θεοδόσης βάζει τη Μαργαρίτα να υπογράψει τα συμβόλαια του σπιτιού. Ο Στέφανος το βράδυ κοιμάται στο σπίτι της μητέρας του και το ποτήρι για τη Μυρτάλη ξεχειλίζει. Του ετοιμάζει βαλίτσα και τον διώχνει από το σπίτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments