Ζώδια

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια
Άση Μπήλιου: Ο οδηγός του μήνα δεν είναι άλλος από το πάθος έτσι ο Ερμής θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 14/2 και μετά θα μπει στον Υδροχόο.

Το 2022, όπως είχε ενημερώσει η Άση Μπήλιου  από την αρχή του, για τα ζώδια δεν θα ξεκινούσε με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς είχαμε στη διάρκεια του πρώτου μήνα και κυρίως στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου ταυτόχρονα ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη. Αφήνουμε πίσω λοιπόν τον μήνα αυτό και πάμε να δούμε έναν μήνα που έχει πραγματικά πολύ καλύτερες προδιαγραφές, τουλάχιστον μετά τις 4/2 που θα έχει ολοκληρωθεί και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή και θα έχει περάσει και η επιρροή μιας επιβαρυμένης Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που σχηματίζεται την 1η Φεβρουαρίου. Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου: Στις 4/2, ο Ερμής γυρίζει στον Αιγόκερω

Η Νέα Σελήνη συνδέεται με το νέο, την εκκίνηση, τη δράση και στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί την προοδευτική σκέψη και την καινοτομία. Αυτό το φεγγάρι όμως συμπίπτει με τον ανάδρομο Ερμή και ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι τις εκκινήσεις που θέλουμε να κάνουμε θα πρέπει να τις αναβάλλουμε για μετά τις 4/2 και φυσικά να μην βιαστούμε και δράσουμε παρορμητικά και με γνώμονα μόνο τον ενθουσιασμό. Άλλωστε, οτιδήποτε είναι σημαντικό χρειάζεται προσπάθεια και χρόνο για να έχει διάρκεια και αποτέλεσμα.

Στις 4/2, ο Ερμής γυρίζει ορθός στον Αιγόκερω και σταδιακά (ποτέ δεν γίνεται σε μια μέρα η απεμπλοκή) θα μας επιτρέψει να οργανωθούμε καλύτερα στην καθημερινότητα μας, να προσεγγίζουμε στον στόχο μας με περισσότερη σαφήνεια και βασικά να επικοινωνούμε χωρίς προβλήματα. Ο Ερμής θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 14/2 όπου και θα περάσει στον Υδροχόο.

Άση Μπήλιου: Τη νύχτα της 17ης προς 18η Φεβρουαρίου σχηματίζεται το τυχερό εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό

Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος βρίσκει το αιώνιο μυθολογικό ζευγάρι Αφροδίτης-Άρη να συμβαδίζουν στον Αιγόκερω και μάλιστα στις 16/2 που έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σχηματίζουν και όψη συνόδου, δίνοντας περισσότερο πάθος όχι μόνο στις ερωτικές μας σχέσεις, αλλά και σε ό,τι καταπιανόμαστε. Αυτή άλλωστε είναι η μαγική λέξη: «πάθος»! Μπορεί να μας το γεννήσει ένα πρόσωπο, μπορεί και ένα πρότζεκτ! Τη νύχτα της 17ης προς 18η Φεβρουαρίου σχηματίζεται το τυχερό εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει περισσότερες ευκαιρίες τυχερών συγκυριών στη ζωή μας ανάλογα και ποιους τομείς θα επηρεάσει.

Τα γενέθλια του Υδροχόου ολοκληρώνονται στις 18/2 που ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το τελευταίο του ζωδιακού και φέρνει το τέλος μιας ακόμη αστρολογικής χρονιάς. Συνδέεται συμβολικά με το τέλος καταστάσεων, τη συγχώρεση και την ολοκλήρωση. Την τελευταία ημέρα του μήνα Αφροδίτη και Άρης τριγωνίζουν τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, δείχνοντας νέους ορίζοντες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments