Κόσμος

Δυσαρεστημένος από το Spotify εμφανίζεται ο Ομπάμα

Δυσαρεστημένος από το Spotify εμφανίζεται ο Ομπάμα
Το ζεύγος Ομπάμα βρίσκεται σε συζητήσεις για συμφωνία με άλλες εταιρείες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα αναζητούν άλλον συνεργάτη για podcast, καθώς φέρονται απογοητευμένοι από τους αργούς ρυθμούς ανάπτυξης του Spotify. Η εταιρεία των Ομπάμα «Higher Ground Audio» έχει συμβόλαιο με το Spotify για τρία χρόνια, από τον Ιούνιο του 2019, αλλά πηγές αναφέρουν πως δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η είδηση έρχεται, την ώρα που το Spotify βρίσκεται αντιμέτωπο με έντονες αντιδράσεις για όσα είπε ο πιο δημοφιλής podcaster της πλατφόρμας, Joe Rogan και με βαριές κατηγορίες για παραπληροφόρηση για τον COVID-19.

Οι Ομπάμα υπέγραψαν συμφωνία για την «ανάπτυξη, παραγωγή και δανεισμό της φωνής τους» σε επιλεγμένα podcast που θα προβληθούν στην πλατφόρμα. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε φιλοξενήσει το podcast οκτώ επεισοδίων του Μπρους Σπρίνγκστιν με τίτλο «Renegades: Born στις ΗΠΑ» που έκανε πρεμιέρα στις 5 Απριλίου 2021. Τον Ιούλιο του 2020, το podcast της Μισέλ Ομπάμα έκανε πρεμιέρα με τον πρώην πρόεδρο ως πρώτο καλεσμένο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι Ομπάμα να ανανεώσουν τη συμφωνία τους με το Spotify, αν και τώρα αντιμετωπίζουν πιο σκληρό ανταγωνισμό, καθώς οι υπηρεσίες streaming από την Amazon και την Apple έχουν αυξήσει τις επενδύσεις σε podcast.

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Νιλ Γιανγκ ζήτησε να κατέβει η μουσική του από το Spotify εξαιτίας των fake news για τα εμβόλια που ακούστηκαν από τον podcaster Joe Rogan. Το Spotify συμμορφώθηκε και ξεκίνησε να αποσύρει τα τραγούδια του Νιλ Γιανγκ. Λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε η Τζόνι Μίτσελ που ζήτησε επίσης την απόσυρση των τραγουδιών της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments