Lifestyle

Κατερίνα Λέχου: Όταν μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογραφία

Κατερίνα Λέχου: Όταν μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογραφία
Κατερίνα Λέχου: Όταν μας έδειξε το στήθος της - Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογραφία

Κατερίνα Λέχου, είναι – χωρίς υπερβολές- από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς, όχι μόνο σε επίπεδο υποκριτικής και ταλέντου, αλλά και εμφάνισης..

Ψιλόλιγνη, με επιβλητική παρουσία σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη…

Δεν ανήκει στις γυναίκες που προκαλούν, ούτε στα επαγγελματικά της, ούτε στα προσωπικά της, αλλά όταν θελήσει να κάνει «θόρυβο» το πετυχαίνει με μεγάλη ευκολία και χωρίς προσπάθεια….

Μπορεί να μην επιδιώκει τις προκλητικές εμφανίσεις ή τις γυμνές φωτογραφίσεις, αν και κανείς δεν θα έλεγε όχι στο να θαυμάσει ένα υπέροχο κορμί, με δύο πανύψηλα πόδια και ένα όμορφο στήθος, ωστόσο η ηθοποιός δεν αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, γιατί ανακαλύψαμε ότι έχει κάνει ολόγυμνη φωτογράφιση…

Δείτε τη θρυλική ολόγυμνη φωτογραφία της

Πρόσφατα επέστρεψε στην τηλεόραση με τους «42ο» στην CosmoteTV, για το πώς προέκυψε απάντησε

Μετά από έντεκα χρόνια που δεν είχα κάνει τίποτα στην τηλεόραση, με πήρε η Νάταλι Δούκα και μου μίλησε για τους «42οC». Το «ναι» ήρθε αμέσως, γιατί κατάλαβα ότι με αφορά το πρότζεκτ, η συνθήκη που θα γυριστεί, οι άνθρωποι. Επίσης, μου είπε ότι είναι οκτώ επεισόδια. Γυρίστηκε τον περασμένο Αύγουστο-Σεπτέμβριο και τις πρώτες 15 μέρες του Οκτωβρίου, στην παρένθεση του κορωνοϊού. Αυτούς τους δυόμιση μήνες ήμουν στην Κέρκυρα. Μου αρέσουν πολύ τα εκτός έδρας γυρίσματα. Συνδέομαι, συγκεντρώνομαι, δεν έχω άλλες υποχρεώσεις κι ούτε έχω ενοχές, γιατί λείπω για δουλειά. Όταν είσαι στην βάση σου δεν είναι το ίδιο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφέρει για τον σύζυγό της:

“Είμαστε μαζί δεκατέσσερα χρόνια, τα τελευταία επτά παντρεμένοι. Με τον γάμο αλλάζει η σχέση προς το καλύτερο, γίνεται πιο βαθιά και καλύ­τερη. Μια σχέση περνάει φάσεις, απόσταση, δυσκολίες, αλλά μου αρέσουν οι διακυμάν­σεις αλλιώς θα βαριόμουν. Μια σχέση δεν μετριέται στις χαρές αλλά στις λύπες. Είδα τον Μάνο πώς αντιδράει στην αρρώστια, στην κακοτυχία, στα απλά πράγματα της καθημερινότητας”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments