Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: H ΕΛ.ΑΣ. για τη φυγή υπόπτου στην Αλβανία – Γιατί μπήκε στο «κάδρο» των ερευνών

Δολοφονία Άλκη: H ΕΛ.ΑΣ. για τη φυγή υπόπτου στην Αλβανία – Γιατί μπήκε στο «κάδρο» των ερευνών
Ο 20χρονος ύποπτος, μπήκε από την πρώτη στιγμή στο «κάδρο» των ερευνών της Ασφάλειας για τη δολοφονία του Άλκη.

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη είχε μπει ο νεαρός που φέρεται να διέφυγε  στην Αλβανία, μετά την αιματηρή επίθεση στο Χαριλάου.

Στενός φίλος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη

Το άτομο αυτό περιγράφεται ως στενός φίλος του 23χρονου, που συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονία του Άλκη, αλλά και ως σκληρός οπαδός του ΠΑΟΚ. Το ερώτημα είναι εάν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τις αρχές και να δικαστεί για υποθέσεις που ήδη τον βαρύνουν, ή εάν θα επιχειρήσει να εξαφανιστεί.

Ο ύποπτος, που ταξίδεψε στην Αλβανία κατηγορείται μαζί με τον 23χρονο για μαχαίρωμα οπαδών του Άρη το Μάρτιο του 2019 στο Χαριλάου. Η δίκη του εκκρεμεί. Κατηγορείται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ο νεαρός αυτός, που φέρεται να βρίσκεται στην Αλβανία, μπήκε από την πρώτη στιγμή στο «κάδρο» των ερευνών της Ασφάλειας για τη δολοφονία του Άλκη, ως ένα από τα άτομα που φερόταν στο παρελθόν να ανήκει στην «ομάδα» του 23χρονου.

Ύποπτος αλλά όχι κατηγορούμενος

Πηγές αναφέρουν πως: «Είναι ύποπτος όχι όμως κατηγορούμενος. Σε βάρος του δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σύλληψης, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως άτομο που διέφυγε ενώ αναζητούνταν για να συλληφθεί για τη δολοφονία του Άλκη. Μπήκε στο κάδρο των ερευνών ως σεσημασμένος για το ίδιο αδίκημα και ως άτομο του περιβάλλοντος του 23χρονου».

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν ότι το ερώτημα είναι εάν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δικαστεί ή εάν θα επιχειρήσει να εξαφανιστεί. Το ταξίδι του στην Αλβανία γεννά ερωτήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορεί να κινηθούν άλλες διαδικασίες, όπως είναι η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης, προκειμένου να αναζητηθεί στη χώρα του για να συλληφθεί.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments