Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Διέφυγε 20χρονος συνεργός – Τον φυγάδευσαν στην Αλβανία

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Διέφυγε 20χρονος συνεργός – Τον φυγάδευσαν στην Αλβανία
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον ταυτοποιήσαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Είχε διαφύγει Πέμπτη βράδυ.

Ένας 20χρονος που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού φαίνεται πως διέφυγε από την Ελλάδα για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Όπως υποστηρίζει το thestival, ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη. Την είδηση μετέδωσε πριν λίγο στον ΣΚΑΪ και η δικαστική συντάκτης Ιωάννα Μάνδρου. Δολοφονία Άλκη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί με έχετε εδώ» - Αρνείται τα πάντα ο Αλβανός - Βρέθηκε αίμα στο αυτοκίνητο του | Pronews

Τον ταυτοποίησαν, ως συνεργό του 23χρονου δράστη, αλλά είχε φύγει το προηγούμενο βράδυ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ., διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία, σύμφωνα πάντα με το thestival.

Όπως σημειώνεται στο τοπικό μέσο, ο 20χρονος είναι στενός φίλος του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών.

Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία.

Για τον 20χρονο, σύμφωνα με το thestival, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Δολοφονία Άλκη: Η αποκάλυψη του Κούγια για τον συνήγορο του δολοφόνου | Ειδησεις | Pagenews.gr

Κούγιας: «Φοβάμαι μήπως φυγάδευσαν τους υπόλοιπους στην Αλβανία»

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου.

«Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα», δήλωσε στην εφημερίδα «Livesport».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments