Lifestyle

Σάκης Ρουβάς – Αδελφός: Μιλάει για τη συμμετοχή του Απόστουλου Ρουβά στο Survivor: “Τα έχασα όταν τον είδα”

Σάκης Ρουβάς – Αδελφός: Μιλάει για τη συμμετοχή του Απόστουλου Ρουβά στο Survivor: “Τα έχασα όταν τον είδα”
Σάκης Ρουβάς - Αδελφός: Τα λόγια αγάπης και η αφιέρωση του Απόστολου Ρουβά για τον αδερφό του συγκίνησαν τον τραγουδιστή.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε μέσω skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” και πρώτη φορά μιλάει για την απόφαση του αδερφού του, Απόστολου Ρουβά να συμμετάσχει στο Survivor 2022, αλλά και την συγκίνηση του όταν του αφιέρωσε μία από τις νίκες του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolos Rouvas (@apostolos_rouvas)

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής είπε: “Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου”.

«Θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: “Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση”.

Η μεγάλη συναυλία

Μια μεγάλη συναυλία ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου στις 13 Φεβρουαρίου ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς στο κέντρο της Αθήνας και οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά μετά από καιρό. O τραγουδιστής  δεν δίστασε να μιλήσει για τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει στην συναυλία ενώ αποκάλυψε το τραγούδι που αφιερώνει στα παιδιά του αλλά και τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments