Πολιτική

Θεοδωρικάκος για Άλκη: Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία

Θεοδωρικάκος για Άλκη: Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία
Θεοδωρικάκος για Άλκη: Για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «Είναι ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και αυτό γίνεται πραγματικότητα».

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος έχουν βγει εντάλματα για 11 ανθρώπους και οι 9 είναι στη φυλακή, ανακρίνονται και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. «Η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα», σημείωσε. Αναφορικά με τις συλλήψεις που εκκρεμούν, είπε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν.

«Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας», επισήμανε.

Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος: Υπάρχουν όλα τα στοιχεία για αυτή την υπόθεση

Σε ερώτηση για το δολοφόνο του αδικοχαμένου Άλκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι έχει ενδελεχή ενημέρωση και το διακύβευμα είναι να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη. «Θεωρώ οτι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για αυτή την υπόθεση και η ΕΛΑΣ θα ψάξει μεχρι το τέλος. Δεν υπάρχει συγκάλυψη και θα πάμε μέχρι το τέλος και στη συνέχεια η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της».

Για τις επιχειρήσεις σε συνδέσμους

«Στις επιχειρήσεις στους ονομαζόμενους συνδέσμους -γιατί κάποιοι δεν έχουν άδεια και η αστυνομία θα τους κλείσει- ακόμη και τώρα η αστυνομία βρίσκει αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φονικά όπλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments