Αθλητισμός

Γιώργος Τζαβέλλας: Πειθαρχική δίωξη για υβριστική συμπεριφορά

Γιώργος Τζαβέλλας: Πειθαρχική δίωξη για υβριστική συμπεριφορά
Γιώργος Τζαβέλλας: Αντιμέτωπος με πειθαρχική δίωξη για υβριστική συμπεριφορά είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Πειθαρχική δίωξη αντιμετωπίζει ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά την συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη. Ο παίκτης της ΑΕΚ  λίγες μόνο ημέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, έβρισε τους οπαδούς των “κιτρίνων”. Κατόπιν τούτου ζήτησε συγγνώμη με ανάρτηση του στο Instagram. 

Ο αμυντικός της Ένωσης φάνηκε και στην κάμερα να φωνάζει «σκουλήκια» προς την κερκίδα, με τον ίδιο να σπεύδει να ζητήσει συγγνώμη την επόμενη ημέρα και μετά το σάλο που δημιουργήθηκε.

Η δίωξη στον Τζαβέλλα

Ο Τζαβέλλας δεν γλίτωσε όμως και την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος και κινήθηκε εναντίον του για υβριστική συμπεριφορά σε βάρος θεατών.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Γεωργίου ΤΖΑΒΕΛΛΑ διότι επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με λόγο σε βάρος θεατών.

Η συγγνώμη του για την συμπεριφορά του

«Η αντίδραση μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιονδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς.

Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι την σκληρή κριτική. Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας.

Με πρώτον εμένα!

Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη».

Η ανάρτηση

272505883_666932414325854_1393_142220
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments